MDIEU subsidie

Lees verder
Geplaatst op in

MDIEU: 50% subsidie voor werken aan verloop- en verzuimreductie!

In een tijd waarin duurzaamheid en welzijn van werknemers steeds belangrijker worden en organisaties moeite hebben om hun medewerkers te behouden, heeft het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid een subsidie geïntroduceerd om organisaties aan te moedigen te investeren in duurzame inzetbaarheid, de MDIEU-subsidie.

De MDIEU-subsidie (Maatwerkregeling Duurzame Inzetbaarheid en Eerder Uittreden) biedt financiële ondersteuning aan organisaties die actief werken aan het bevorderen van de gezondheid, vitaliteit en ontwikkeling van hun medewerkers en om oudere medewerkers de mogelijkheid te bieden om eerder met pensioen te gaan. Het doel van de MDIEU-subsidie is het bevorderen van een gezonde, duurzame en meer mensgerichte arbeidsmarkt, waarin zoveel mogelijk mensen gezond werkend hun pensioen kunnen bereiken.

Dit maakt de subsidie onder andere erg interessant voor organisaties die worstelen met een hoog verzuim of verloop. Want uit vele onderzoeken blijkt dat mensgerichte organisaties maar liefst 81% minder verzuim kennen en tot 42% minder verloop. Dus wil jij meer bevlogen medewerkers of is jouw organisatie toe aan een mensgerichte werkcultuur omslag, dan is dit hét moment.

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor MDIEU-subsidie voor jouw organisatie en hoe Nolost, als dé marktleider in mensgerichtheid, jouw hierin kan ondersteunen? Voor meer informatie vul je het formulier hiernaast in! Of kijk op deze pagina.

Deel dit bericht
Sandra van Overveld