Over Nolost

Feeling Good. Working Better.

Onze overtuigingen

Mensen die zich goed voelen, presteren significant beter

Alleen door gevoel en feiten te combineren, kom je tot de juiste inzichten en interventies

Mensgerichte organisaties bereiken de beste en meest duurzame resultaten

Onze missie

Wij bevorderen het welzijn van mensen door een Menselijke Revolutie te ontketenen en organisaties duurzaam inzetbaar te maken. Van ‘resultaatgericht met mensen als middel’ naar ‘mensgericht met resultaten als gevolg’.

Dit doen wij door organisaties mensgericht(er) te maken door eerst de juiste inzichten te creëren en daarna de juiste interventies in te zetten voor de juiste groep om zo de organisatie te veranderen. 

Mensgerichte organisaties

Mensen zijn en blijven het meest waardevolle kapitaal van organisaties. Uit onderzoek blijkt dat mensen die zich goed voelen significant beter presteren. Wij helpen mensen binnen onder andere de zorg, gemeenten en het onderwijs om binnen hun discipline andere mensen te helpen. Dit doen we door de mens in plaats van de medewerker centraal te zetten in de organisatie.

Het zijn de mensen, niet de medewerkers, die het belangrijkste zijn en waar alles begint! 

Daarom heeft onze dienstverlening de focus op het vergroten van geluk, gezondheid en gedrevenheid van die medewerkers. De oplossing komt van binnenuit, de mens. Door een mensgericht beleid te implementeren, vindt er minder uitval van medewerkers plaats. Hierdoor worden er enorme besparingen gerealiseerd en wordt het risico op personeelstekort significant verkleind. Zo maken we het verschil voor medewerkers, organisaties en de maatschappij!

Previous
Next

Sluit dit aan bij jouw overtuigingen?