Klantvideo’s

Het perspectief van de klant

Het perspectief van de klant

Het is voor ons van grote meerwaarde om blijvend met onze klanten te verbinden: alleen zo zijn wij écht in staat deze vooruitstrevende organisaties uit verschillende branches duurzaam vooruit te helpen in hun mensgerichte groei. Wat is hun unieke perspectief?

Bij Nolost hechten we veel waarde aan kennisuitwisseling én aan het delen van de dagelijkse praktijk. We houden van inspirerende voorbeelden en zijn trots op de visie van klanten op onze toegevoegde waarde en het gezamenlijke succes. Daarom geven we je graag een inkijkje in de beleving van onze klanten en onze dienstverlening:

Serie 'De Mens Centraal'

In deze videoreeks vertellen vooruitstrevende organisaties hoe zij hun personele uitdagingen mensgericht aanpakken, in samenwerking met Nolost. De rode draad van elke organisatie binnen “De Mens Centraal” is de wens om duurzaam succes te boeken en medewerkers te stimuleren en motiveren om niet alleen goed voor de klant, maar ook voor zichzelf en elkaar te zorgen.

Meander Medisch Centrum: Iedereen doet ertoe
DHL Express: Connectie met impact
Stichting Prisma: Goede cultuur, goed onderwijs
Capgemini - Verder dan Corporate Resultaten
Suit up: Stressreductie en mensgericht leiderschap

Elke organisatie in deze reeks heeft natuurlijk een unieke uitdaging. Meer weten over deze uitdaging? Of andere personele uitdagingen? Laat je inspireren door de video’s en neem gerust contact op: we helpen graag!

Inspirerende voorbeelden

Onze klanten opereren in verschillende branches, maar hebben allemaal één ding gemeen: zij streven naar ‘mensgericht met resultaten als gevolg’, in plaats van ‘resultaatgericht met mensen als middel’. Om dat te bereiken helpen wij hen bij de bouw van hun mensgerichte organisatie.

Ben jij benieuwd hoe onze klanten tot dusver hun organisatie hebben veranderd, door de juiste inzichten te verzamelen en de juiste interventies in te zetten? Wil jij weten hoe zij het gewenste gedrag hebben geactiveerd bij hun medewerkers? Neem een kijkje in de video’s hieronder!

KPN - Werkgeluk vergroten
KLM - Betrokkenheid verbeteren
Unique - Mensgerichte organisatie
Vitaal Flex - Betrokkenheid meten
Dunavie - Een sterke cultuur creëren

Klanten over Nolost

Een aantal van onze uiteenlopende klanten vertelt over de aanpak, samenwerking en dienstverlening van Nolost. Van zorginstelling tot scholengemeenschap: diverse klanten passeren de revue om een zo goed en representatief mogelijk beeld te geven van wat wij kunnen betekenen!

De aanpak
Dienstverlening
Samenwerking