Downloads

Op deze pagina vind je interessante downloads van publicaties tot onze brochures.

E-book: Hoe jij een burn-out voorkomt bij jouw medewerkers

Wist jij dat 40% van het verzuim in ons land voortkomt uit psychische klachten waaronder overspannenheid en burn-out?! Verzuim kost een middelgrote organisatie gemiddeld 405 euro per dag en heeft grote impact op de zieke medewerker, de collega’s die het werk opvangen en de maatschappij. Met burn-out als beroepsziekte nummer één is er drastisch werk aan de winkel. We geven je 5 tips om uitval door burn-out te voorkomen.

Download...
E-book Bevlogenheid

In de dynamische wereld van vandaag, waarin organisaties constant evolueren en zich aanpassen aan veranderende markten, is er één cruciale factor die organisaties mensgericht maakt: bevlogen medewerkers. Dit e-book verkent het belang van bevlogenheid op de werkvloer en hoe het de sleutel is tot het bereiken van duurzaam succes in organisaties.

Download...
Brochure Medewerkersonderzoek

Nolost biedt een wetenschappelijk onderbouwd medewerkersonderzoek, ontworpen om organisaties te helpen de stand van zaken binnen hun organisatie te begrijpen én de belangrijkste knoppen te identificeren om de bevlogenheid en inzetbaarheid van medewerkers te verhogen.

Download...
People Analytics Cheatsheet

Ben jij benieuwd naar de impact van (HR) investeringen? Wil jij resultaten meetbaar maken of wil je een businesscase maken om het management te overtuigen van jouw idee of initiatief?

Download...