Contactmomentje

Leuk als je ons ontmoet, schrijft, belt, volgt of mailt!

Contactgegevens

Stuur ons een bericht!

  Routebeschrijving Galgenwaard

  Gemakkelijk bereikbaar met OV

  Vanaf Utrecht Centraal neem je sneltram 22 of bus 6 of 41 naar halte Herculesplein/stadion. Voor alternatieve routes met het OV, zie 9292.nl.

  Betaald Parkeren bij Q-Park (voor de deur)

  Navigatie: Kies “Herculesplein 221” om op het parkeerterrein van Q-Park te komen (let op: dat is niet de ondergronds garage maar het parkeerterrein voor de hoofdingang en tegenover de Kromhout Kazerne). Rijdt op het parkeerterrein zoveel mogelijk naar rechts, daar bevindt zich de ingang.

  Helaas verstrekt Q-park aan ons geen parkeerkaarten, wij kunnen deze tegen betaling wel faciliteren, dan horen wij het graag vooraf.

  Gratis Parkeren bij Kampong (5 minuten lopen)

  Sla vanaf de Laan van Maarschalkerweerd de Mytylweg in voor gratis parkeergelegenheid op ongeveer 5 minuten loopafstand. Het parkeerterrein van Kampong direct aan de Laan van Maarschalkerweerd kan doordeweeks ook gebruikt worden. Let op: haal waardevolle spullen altijd uit de auto, dus hier ook.

  Ingang Parkeerterrein Qpark
  Ingang Nolost - Galgenwaard Noord

  Routebeschrijving Watertoren Wieringerwaard

  Gemakkelijk bereikbaar met OV

  Vanaf Amsterdam Centraal neem je de trein naar het treinstation in Anna Paulowna (c.a. 1:00 uur reistijd).  Voor alternatieve routes met het OV, zie 9292.nlVanaf het station is het 10 minuten rijden naar de watertoren. Vraag Nolost naar de mogelijkheden om jou op te halen vanaf het station.

  Parkeren met de auto

  Navigatie: Kies “Molenweg 41” om bij de Watertoren te komen. Er is beperkt plek voor auto’s op het terrein van de watertoren zelf. Je kan als alternatief makkelijk op de Molenweg of in de wijk parkeren. 

  Leuke plekken in de omgeving

  • 10 minuten wandelen naar het natuurbad ‘Zwembad Wieringerwaard’
  • 15 minuten rijden van de zee bij Callantsoog
  • 20 minuten wandelen van het Amstelmeer (grote recreatieplas)
  • 20 minuten rijden naar Den Helder
  • 45 minuten rijden van Amsterdam