Stadion Galgenwaard te Utrecht

Onze locatie in het FC Utrecht Stadion

  Locatie Stadion

Herculesplein 207
3584 AA Utrecht

 

Je vindt ons in Galgenwaard Noord

In iedere hoek van het stadion is een kantoorgebouw, wij zitten rechts naast de hoofdingang in gebouw Galgenwaard Noord. Loop naar binnen door de grijze deur, daar vind je de bel. Bel aan bij Nolost en wij doen de deur open. Loop door naar de eerste verdieping en daar zullen we je vrolijk ontvangen!

Gemakkelijk bereikbaar met OV

Vanaf Utrecht Centraal neem je sneltram 22 of bus 6 of 41 naar halte Herculesplein/stadion. Voor alternatieve routes met het OV, zie 9292.nl.

Betaald Parkeren bij Q-Park (voor de deur)

Navigatie: Kies “Herculesplein 221” om op het parkeerterrein van Q-Park te komen (let op: dat is niet de ondergronds garage maar het parkeerterrein voor de hoofdingang en tegenover de Kromhout Kazerne). Rij op het parkeerterrein zoveel mogelijk naar rechts, daar bevindt zich de ingang.

Helaas verstrekt Q-park aan ons geen parkeerkaarten, wij kunnen deze tegen betaling wel faciliteren, dan horen wij het graag vooraf.

Gratis Parkeren bij Kampong (5 minuten lopen)

Sla vanaf de Laan van Maarschalkerweerd de Mytylweg in voor gratis parkeergelegenheid op ongeveer 5 minuten loopafstand. Het parkeerterrein van Kampong direct aan de Laan van Maarschalkerweerd kan doordeweeks ook gebruikt worden. Let op: haal waardevolle spullen altijd uit de auto, dus hier ook.

Ingang Parkeerterrein Q-park

Ingang Nolost - Galgenwaard Noord

Benieuwd naar deze locatie?