Leiderschaps­ontwikkeling

Sta jij als leiderschapsteam voor verschillende uitdagingen? Bijvoorbeeld een ingrijpende verandering of onvoldoende inzicht in de kwaliteiten binnen het team. Onze People Management Experts denken mee met diverse mogelijkheden voor een op maat gemaakt verandertraject om je hierbij te helpen.

Afspraak maken


Mensgericht Leiderschap

Ontdek de kracht van mensgericht leiderschap met de inspirerende Leiderschaps­ontwikkelingsprogramma's van Nolost!

Ben je op zoek naar een unieke en zakelijke ervaring die jou en je team naar nieuwe hoogten tilt? Dan zijn onze Leiderschaps­ontwikkelingsprogramma's de perfecte keuze voor jou. In plaats van traditionele heidagen, bieden wij een vernieuwende benadering die de essentie van mensgericht leiderschap omarmt en je team in beweging brengt.

81% minder verzuim

Mensgerichte organisaties kennen volgens onderzoek maar liefst 81% minder verzuim dan resultaat gedreven organisaties.

Tot 42% minder verloop

Daarnaast is het verloop binnen een mensgerichte organisatie tot wel 42% lager, wat in deze krappe arbeidsmarkt cruciaal is.

23% betere resultaten

En als je dacht dat mensgerichtheid ten koste gaat van de resultaten? Juist niet! Gemiddeld presteren mensgerichte organisaties maar liefst 23% beter!

Waarom Leiderschaps­ontwikkeling?

Wat is het resultaat?

Contact opnemen

Sven Rickli over Leiderschap

Beluister wat Sven Rickli te vertellen heeft over mensgericht leiderschap!

Koffie doen?

De sessie met het MT heeft ervoor gezorgd dat de leidinggevenden meer motivatie en energie hebben om met gezondheid en welzijn aan de slag te gaan.

Esther Visser - HR manager, Leonardo Hotels

Succes­verhalen

Dat onze werkwijze zeer effectief is en jouw organisatie daadwerkelijk verder helpt, hebben wij al bij veel organisaties bewezen. Daarom zeggen wij ook altijd: geloof ons niet, geloof onze People Partners!

Nieuwsgierig
geworden?

Vul het formulier in en ontdek hoe we jou kunnen helpen!