People Analytics

Wij helpen jou om jouw data inzichtelijk te krijgen, te analyseren en te verrijken. Zo leer je jouw medewerkers kennen en kunnen vraagstukken over verloop en verzuim opgelost worden.

Vertel mij meer!

Hoe wij jou helpen

Bij de meeste mensen bekend als HR Analytics, maar bij Nolost geloven wij niet dat mensen 'resources' zijn. We spreken daarom liever over People Analytics.

Weet je niet goed waar de stijging in het verzuim vandaan komt? Geven je medewerkers aan een hoge werkdruk te hebben? Wij helpen je graag om hier achter te komen en er goed mee om te gaan. Het is erg waardevol om te weten welke drijfveren medewerkers hebben bij het verlaten van een organisatie. Door middel van data gaan we samen met jou opzoek naar de kern van het probleem.

Effectief medewerkers motiveren

Onderbouwd HR beleid

Significant lager verzuimpercentage

Medewerkers­onderzoek

Welke thema's zijn voor jouw organisatie van belang om ervoor te zorgen dat jouw medewerkers gelukkig, gezond en gedreven aan het werk zijn en blijven? Met ons medewerkers onderzoek kan jij jouw groep inzetbare medewerkers vergroten door inzicht te krijgen in hun behoeften en perspectieven.

Meer weten

 

Inzetbaarheids­analyse

Om het aantal inzetbare medewerkers binnen jouw organisatie te vergroten moet je inzicht krijgen in de oorzaken van (verzuim)gedrag en de kenmerken van risico- en inzetbare groepen. Door middel van interviews, onderzoek en data analyse krijgen wij de juiste inzichten naar boven.

Meer weten

Chris over People Analytics

Er is steeds meer data in organisaties, ook rondom het welzijn en presteren van jouw medewerkers. Ben jij nou benieuwd welke inzichten hier uit te halen zijn? Of krijg je als HR-Business partner steeds vaker de vraag om je beleidskeuzes te onderbouwen met data en cijfers? In al deze gevallen kunnen wij je helpen!

We kunnen jou en je team opleiden, inspireren en activeren om hier zelf echt mee aan de slag te gaan. Ben je benieuwd hoe? Bekijk dan wat wij voor jou kunnen doen. Of neem contact op om samen de mogelijkheden te bespreken en kennis te maken.

Koffie doen?

Succes­verhalen

Dat onze werkwijze zeer effectief is en jouw organisatie daadwerkelijk verder helpt, hebben wij al bij veel organisaties bewezen. Daarom zeggen wij ook altijd: geloof ons niet, geloof onze People Partners!

Nieuwsgierig
geworden?

Vul het formulier in en ontdek hoe we jou kunnen helpen!