People Analytics

Mensgericht en datagedreven

Moderne HR professionals gebruiken data om de juiste keuzes te maken en hun HR beleid te onderbouwen. Herken jij onderstaande uitdagingen?

Benieuwd of jouw organisatie er klaar voor is?

In de checklist zie je precies aan welke randvoorwaarden je moet voldoen. En je ziet wat er nodig is bij de stappen Focus, Meten, Inzicht & Actie.

Hoeveel van de 31 aandachtspunten kan jij afvinken?

Nolost kan hierbij op verschillende manieren helpen door het gedrag binnen jouw organisatie écht te begrijpen. Onze populairste oplossingen zijn:

Inzetbaarheids-
analyse

  • De inzetbare groep vergroten door inzicht te krijgen in de oorzaken van het (verzuim)gedrag, de kenmerken van de risico- en inzetbare groep(en). Middels het juist toepassen van interviews, onderzoek en data analyse krijgen wij de juiste inzichten naar boven

Medewerkers-onderzoek

  • De inzetbare groep vergroten door inzicht te krijgen in de behoeften en perspectieven van jouw medewerkers. Welke thema's zijn voor jouw organisatie van belang om ervoor te zorgen dat jouw medewerkers gelukkig, gezond en gedreven aan het werk zijn en blijven?

HR Analytics Quickscan

  • Inzicht in de mogelijkheden van het gebruik van data binnen jouw organisatie en het leren van vaardigheden om om personele vraagstukken te onderbouwen met data.

Opleiding HR Analytics

  • Een inspirerende opleiding waarin wij jou meenemen in het vergroten van de kennis op het gebied van HR Analytics en het zetten van de eerste of vervolgstappen op het gebied van (HR) data binnen jouw organisatie
kpi's meten, hr metrics, hr analytics, people analytics

Een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden?

Neem contact op met onze analytics expert.

Neem contact op

Vul voor meer informatie hieronder je emailadres of telefoonnummer in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om al je vragen te beantwoorden!

Chris Flink

Analytics Directeur