Medewerkerstevredenheid onderzoek

Ontdek met het medewerkerstevredenheid onderzoek wat jij moet doen om een mensgerichte organisatie te worden! 

Afspraak maken

Weet jij hoe jouw medewerkers zich voelen en wat jij kunt doen om dit positief te beïnvloeden? En om deze inzichten om te zetten naar acties? Nolost geeft je deze belangrijke en essentiële informatie door ons wetenschappelijk gevalideerd meetinstrument: Mensgericht Medewerkerstevredenheid onderzoek! Waar wij inzoomen op de bevlogenheid van jouw kapitaal: de collega’s. 

Onze aanpak gaat verder dan de traditionele onderzoeksbureaus. Zo verzamelen en brengen wij niet alleen waardevolle inzichten en data in kaart, maar helpen jou ook om deze vervolgens te vertalen naar concrete vervolgstappen. Wij steken de thermometer in de organisatie en brengen in kaart hoe bevlogen jouw medewerkers zijn en welke inzetbaarheidsrisico’s zij ervaren. Daarnaast brengen we aan de hand van de 6 mensgerichte organisatie-thema’s in kaart aan welke knoppen jij kunt draaien om de bevlogenheid van medewerkers positief te beïnvloeden. Deze resultaten worden teruggekoppeld in een interactief dashboard. 

Als logisch vervolg op het onderzoek en de data volgt er altijd een hoogwaardige werksessie. De context van de organisatie is namelijk cruciaal in de interpretatie van de resultaten en de vervolgacties die je daaraan verbindt. Deze werksessie kent een vaste methode waarin onze experts jullie begeleiden bij het aanbrengen van focus in de resultaten en het bepalen van de speerpunten voor de komende periode. Op deze manier zorgen we ervoor dat het onderzoek niet zomaar in een la belandt. 

Goed presterende organisaties komen tevens in aanmerking voor het Mensgerichte Organisatie Certificaat. Met het certificaat kun je zowel intern als extern aantonen dat jouw organisatie mensgericht is. Bij het behalen van het certificaat wordt er ook een video ontwikkeld waarin jouw medewerkers aan het woord komen over het werken bij jouw organisatie. Zo wordt mensgerichtheid niet alleen meetbaar, maar ook zichtbaar en voelbaar! 

Als People Partner van Nolost krijg je:

 

Een leuke samenwerking

Inzicht en impact in jouw organisatie

In aanmerking voor het 'Mensgerichte Organisatie Certificaat'

Herken jij je in deze uitdagingen? 

  • Wij willen weten hoe het met onze medewerkers gaat en wat zij nodig hebben om het werk voor hen (nog) leuker te maken 
  • Wij doen jaarlijks onderzoek maar het lukt ons niet om de inzichten om te zetten naar concrete acties  
  • Wij willen het verzuim en verloop verminderen 
  • Wij willen de kracht en potentie van onze medewerkers optimaal benutten 
  • Wij hebben veel ideeën om de organisatie (nog) beter te maken, maar kunnen hierin geen keuzes maken 

Herken jij je in bovenstaande uitdagingen? Nolost helpt je graag bij het identificeren bij dé knoppen waarmee jij duurzaam impact kunt maken op en voor jouw medewerkers.  

Werken op kantoor

Na de kennismaking en presentatie voor het project waren de verwachtingen hoog gespannen, maar met de oplevering hebben jullie deze zelfs overtroffen! Hele mooie inzichten en het dashboard ziet er modern, mooi en overzichtelijk uit.

Erik-Jan Mares - Zeeman

De ultieme uitkomst

Nieuwsgierig
geworden?

Vul het formulier in en ontdek hoe we jou kunnen helpen!