Verloop reductie

Merk je dat er veel verloop heerst in jouw organisatie? Of wil je preventief aan de slag met verloop om het in te toekomst te voorkomen?

Vertel mij meer!

Uit onderzoek blijkt dat mensgerichtheid en bevlogen medewerkers bijdragen aan de reductie van verloop. Bij onder anderen onderzoek van Gallup komt dit naar voren.

Met de aandacht gericht op de mens kan verloop met maar liefst 43% afnemen. Dit kan op verschillende manieren aangepakt worden in de organisatie.

Chris over People Analytics

Er is steeds meer data in organisaties, ook rondom het welzijn en presteren van jouw medewerkers. Ben jij nou benieuwd welke inzichten hier uit te halen zijn? Of krijg je als HR-Business partner steeds vaker de vraag om je beleidskeuzes te onderbouwen met data en cijfers? In al deze gevallen kunnen wij je helpen!

We kunnen jou en je team opleiden, inspireren en activeren om hier zelf echt mee aan de slag te gaan. Ben je benieuwd hoe? Bekijk dan wat wij voor jou kunnen doen. Of neem contact op om samen de mogelijkheden te bespreken en kennis te maken.

Koffie doen?

Succes­verhalen

Dat onze werkwijze zeer effectief is en jouw organisatie daadwerkelijk verder helpt, hebben wij al bij veel organisaties bewezen. Daarom zeggen wij ook altijd: geloof ons niet, geloof onze People Partners!

Nieuwsgierig
geworden?

Vul het formulier in en ontdek hoe we jou kunnen helpen!