Spiegelsessie

Inspiratie, inzicht en concrete doelen helpen jou bij jouw complexe verandervraagstuk

Werken op kantoor

Als hoofd en hart van de organisatie moet je beslissingen nemen. Koers bepalen, en hieraan vast houden. Maar doe jij dit alleen? Wij bij Nolost geloven in de gemeenschappelijke deler. Dat je in de huidige markt met een tekort aan personeel en veel concurrentie waardevol werk kunt doen en jij niet alleen werkgever bent maar vooral ook zingever! Hiervoor moet je “dezelfde taal” spreken, dezelfde doelen willen nastreven en hiermee gaan wij jou helpen! Wij ondersteunen resultaatgerichte bedrijven in hun transformatie naar een mensgerichte organisatie met resultaat als gevolg. Met onze inspirerende en scherpe spiegelsessie maken wij een goede start, wij achterhalen de behoeftes, wensen en vraag achter de vraag. En verdiepen samen met jou tot de kern, om vervolgens een concreet plan van aandacht aan te leveren waar jij als organisatie op door kunt bouwen.

Alleen ga je sneller, maar samen kom je zoveel verder!

Heldere concrete gezamenlijke doelen, kaders en afspraken voor jouw verandervraagstuk

Een duurzaam en gefundeerd Plan van Aandacht

Inspiratie en inzichten over het aangaan van verandertrajecten

Herken jij je in deze uitdagingen?

  • Sta je voor grote veranderingen, zoals het duurzaam aanpakken van verzuim en verloop, cultuurverandering of leiderschapsontwikkeling?
  • Heb je al inzicht in de juiste knoppen waar je aan te draaien hebt voor duurzame verandering?
  • Heb je de belangrijkste voorwaarden, kaders en uitgangspunten helder zodat je de juiste aanpak kan kiezen?
  • Weet je zeker dat de bedachte stappen de juiste stappen zijn?

Nolost helpt je graag bij het verdiepen van jouw vraag om ervoor te zorgen dat je volmondig ‘ja’ kunt antwoorden op bovenstaande vragen.

werkgeluk

De ultieme uitkomst

Wij willen jouw organisatie écht begrijpen en hanteren hiervoor de 'Circle of Change'. Met de spiegelsessie werken wij aan de bewustwording en gaan op zoek naar de waarom. Wij helpen jou bij het concretiseren van de uitdagingen zodat er een fundatie ontstaat waar de verandering op doorgebouwd kan worden. Samen achterhalen we de vraag achter de vraag en zorgen we ervoor dat alle neuzen dezelfde kant op worden gezet.

Dit is een eerste interventie in jouw transitie naar een mensgerichte organisatie. Met deze sessie creëren wij bewustwording, bij jou en bij de rest van de organisatie. Alleen op deze manier kan je écht impact maken en zorgen dat de verandering geborgd blijft.

Altijd afgestemd op jouw behoeften!

Een spiegelsessie resulteert concreet in:

  • Duidelijke onderbouwing van de 'WHY' en daarmee een stevig fundament om op door te bouwen
  • Heldere concrete gezamenlijke doelen, kaders en afspraken voor de duurzame transitie die je wilt bewerkstelligen
  • Inspiratie en inzichten over het aangaan van verandertrajecten

Nolost levert een inspirerende en prikkelende sessie met als tastbaar resultaat:

  • Een Plan van Aandacht welke, nieuwe inzichten en heldere aanpak voor een duurzame oplossing biedt. Met concretisering: de waaromvraag, programmakaders, benodigdheden en een helder stappenplan

Meer weten over de spiegelsessie?

Wij helpen jou graag. Vul het formulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op!