Internationale Vrouwendag

Het is vandaag Internationale Vrouwendag. We dragen hier heel graag aan bij door impact te maken bij goede doelen als: Pink Ribbon, Free a Girl en Women on Wings

Wij gaan impact maken, jij mag bepalen bij wie!

Laat direct weten welk doel jij wilt dat wij steunen!

Hoe wij willen bijdragen

Samen met jullie inbreng willen we impact maken op deze belangrijke dag. Zelfs als je normaal gesproken aarzelt om direct te doneren, nodigen we je uit om deel te nemen aan onze actie en jouw steun uit te spreken voor het goede doel die jouw hart raakt. We willen graag een bedrag verspreiden onder deze doelen. Geef aan welk goede doel jij graag zou willen steunen, zodat we jouw stem hierin mee kunnen nemen!

Laten we samen deze Internationale Vrouwendag vieren door krachten te bundelen en impact te maken waar het telt. Samen kunnen we een wereld van verschil maken voor vrouwen overal ter wereld. Doe mee en laat je stem horen!

Lees hieronder meer over de goede doelen en laat in het formulier achter welk goede doel wij namens jou moeten steunen of doneer zelf direct.

Pink Ribbon

Stichting Pink Ribbon is een fondsenwervende organisatie die projecten en onderzoeken op het gebied van borstkanker financiert. Pink Ribbon financiert projecten en onderzoeken op het gebied van behandeling, nazorg en langetermijneffecten van borstkanker. Met als doel een beter en langer leven voor de borstkankerpatiënt.

Stem op Pink Ribbon

Of klik op het logo als je direct aan Pink Ribbon wilt doneren.

In actie voor Pink Ribbon | Home

 

Free a Girl

Wereldwijd zitten er 2 miljoen kinderen, met name meisjes, vast in een situatie van seksuele uitbuiting. Ze worden opgesloten en uitgebuit in onder andere bordelen, massagesalons of in garageboxen. Free a Girl werkt keihard om deze kinderen te bevrijden en doet er alles aan om ervoor te zorgen dat degenen die ze uitgebuit hebben daadwerkelijk vervolgd worden, ook in Nederland. Daarnaast zetten zij zich ook in voor kwaliteitsonderwijs voor de slachtoffers via het School for Justice programma.

Stem op Free a Girl

Of klik op het logo als je direct aan Free a Girl wilt doneren.

Women on Wings

Women on Wings haalt families op het Indiase platteland uit armoede door banen te creëren voor vrouwen. Samen met Nederlandse experts begeleiden en coachen we Indiase sociale ondernemingen, die met name vrouwen in dienst hebben, naar duurzame groei. Zo ontstaan er meer banen. Een baan betekent eten voor het gezin en betere scholing voor kinderen. Vrouwen worden zelfverzekerder en trots dankzij hun baan. Daarnaast krijgen ze een gelijkwaardigere positie in het gezin. Een baan is empowering!

Stem op Women on Wings

Of klik op het logo als je direct aan Women on Wings wilt doneren.

wow logo transparant klein.png

 

Laat ons weten welk goede doel jij wilt dat wij steunen

Vul het formulier in en maak samen met ons impact!