Strategisch Advies

Strategie

Doel

Het ontvangen van waardevolle ondersteuning in het formuleren van jullie organisatie visie, missie en beleid op thema’s als mensgerichtheid, duurzame inzetbaarheid, verzuim en verloop.

Werkwijze

Wij zijn ervan overtuigd dat de mens het meest waardevolle kapitaal van organisaties is én blijft. Wij brengen oplossingen voor de grootste personele uitdagingen, vanuit een mensgerichte en positieve aanpak.

Activiteiten

Wij helpen jou om vraagstukken te concretiseren, dit samen te vertalen naar een duidelijke visie en uiteindelijk te verwerken in een beleid.

Oplevering

Een gefundeerde basis waarop de organisatie verder kan bouwen en acties uit kan zetten binnen deze organisatiestrategie.

Resultaat

Een duidelijke richting en boodschap binnen de organisatiestrategie met daarbij duidelijke gewenste gedragingen en structuren die passen binnen de (nieuwe) visie.

Deze organisaties gingen jou voor

Wat kan je verwachten?

Wil jij jullie mensgerichte visie naar een mensgericht beleid vertalen? Zoek je hulp op het gebied van organisatiegedrag of -cultuur? En ben jij op zoek naar antwoorden voor jouw organisatie binnen de thema’s duurzame inzetbaarheid, verzuim en verloop? Onze experts staan voor jullie klaar om mee te denken over deze vraagstukken!

Wij helpen jou om organisatievraagstukken te concretiseren op het gebied van duurzame inzetbaarheid en op mensgerichtheid binnen jullie organisatie.

Wij denken dan ook met jou mee over vraagstukken als: ‘Hoe vertaal je de visie ‘Mens Centraal’ naar de organisatie?’ en ‘Hoe vertalen wij onze visie naar een duurzaam inzetbaar beleid?’. Samen met jou gaan wij aan de slag om te kijken of jullie huidige visie past bij wat jullie als organisatie willen betekenen voor jullie medewerkers. ‘Is deze (aangepaste) visie voldoende vertaald naar de organisatie?’ en ‘Hoe wordt jullie visie gezien in het gedrag van jullie medewerkers?’ Dit zijn vragen die wij samen met jullie beantwoorden om als werkgever een positieve impact te maken bij jullie medewerkers!

Meer informatie?

Wij vertellen je graag meer over dit product en haar mogelijkheden, om het op maat voor jouw organisatie in te richten!

"Als cijfer voor de dienstverlening geef ik een 9, bereikbaarheid en communicatie verliep erg soepel en de inhoud van het onderzoek, met name het resultaat, is erg bruikbaar. We hebben een goed beeld hebben van de visie/perceptie van het management over de voor ons belangrijke zaken zodat we op een goede manier invulling geven aan de ontwikkeling van onze managers."

Chantal van Lierop
HR Manager – GGZ Eindhoven

"Op een leuke ontspannende en interactieve manier weten zij de mensen te betrekken en veranderingen in het team in gang te zetten. Speerpunten worden benoemd en bespreekbaar gemaakt en er wordt gezocht naar de juiste manier om hier mee om te gaan. Zij weten (soms met een vleugje humor) het beste in mensen naar boven te brengen. Nolost is als serieus, toegankelijk, betrokken en hebben aandacht voor de mens achter de mens.”

Sandra Plooster
Manager KCC – Woonkracht10

"Prima organisatie en consultants. Goede dienstverlening en ze leveren wat je er van verwacht en onder de indruk van het adviesrapport."

Els Hendriks
HR Manager – Cementbouw

"Ik bewonder de stijl van samenwerken van Nolost enorm. In het eerste contact dat we hadden voor een MTO leerde ik Nolost kennen als zeer deskundig. Zij communiceren helder en komen iedere afspraak na. Zij zijn charmant, intelligent en hebben humor. Met deze eigenschappen heb ik tot op heden met veel plezier met hen gewerkt en dat hoop ik nog vele jaren te doen. Nolost geeft je namelijk erg veel inzicht in hun vakgebied, maar bovenal raken zij je als mens!”

Denise Roks
Strategisch communicatieadviseur – Woonkracht10

"Nolost heeft voor onze organisatie een MTO afgenomen. Het was zeer prettig om met hen samen te werken; zij zijn deskundig, integer en vriendelijk. De terugkoppelingen naar onze organisatie waren professioneel, correct, duidelijk en eerlijk. Ik adviseer niet alleen het bedrijfsleven, maar ook een non profit organisatie om gebruik te maken van de kwaliteiten van Nolost, Zij weten waar zij het over hebben."

Marianne Zon
Personeelsadviseur – Idea

Dit product in de praktijk

Organisaties werken er doorgaans hard aan om medewerkers inzetbaar en betrokken te houden en verzuim en verloop te laten dalen. Toch lukt het met…
Overig
DHL Express Nederland groeit al jaren als zeer succesvolle organisatie. Waarom DHL Express Nolost inschakelde? ”Good is the enemy of great” aldus CEO Ronald Leunisse. De…
Overig
KLM weet dat medewerkers het beste uit zichzelf kunnen halen wanneer medewerkers gedreven en gelukkig zijn in hun werk. Wanneer medewerkers bevlogen en betrokken…
Overig
Een hoge werkdruk vraagt al snel om aandacht, actie en oplossingen en heeft vaak een negatieve associatie. Maar een hoge bevlogenheid? Dat zien we…
Overig
De piloten binnen Transavia vliegen met (een groen) hart en ziel passagiers naar hun gewenste bestemming toe. De passie voor het vliegen staat bij…
Zorg
Collectieve overbelasting en onderbezetting: het is de zorgsector niet onbekend. Meander Medisch Centrum streeft ernaar dat al haar medewerkers duurzaam inzetbaar zijn, maar ook…

Meer informatie?

Neem contact op met Sven Rickli

Of kom langs voor een Mimosa Monday!
 Mimosa Monday?
 • Home
 • Samenvatting
 • Bedrijven
 • Informatie
 • Verhalen
 • Contact

Laat je gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact met je op!

  Neem contact op

  Vul voor meer informatie hieronder je emailadres of telefoonnummer in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om al je vragen te beantwoorden!

  Sven Rickli

  Strategisch Directeur