Inzetbaarheidsanalyse zorg

Kwantitatief, Kwalitatief

Deze organisaties gingen jou voor

Wat kan je verwachten?

Wil jij oorzaken van belangrijke personele uitdagingen (verzuim, verloop, betrokkenheid van mensen) achterhalen en de juiste aanpak bepalen?

Een hoog ervaren werkdruk – met als gevolg werkstress – is in veel organisaties een de belangrijkste risico’s welke verzuim/verloop veroorzaakt. Met onze digitale, korte vragenlijst – de risicoanalyse – krijg jij in kaart welke factoren binnen de organisatie stress veroorzaken én welke groepen binnen jouw organisatie een risico vormen op uitval of vertrek binnen de organisatie.

Na deze vragenlijst kun jij gericht interveniëren middels een preventieve aanpak. De risicoanalyse is perfect te combineren met de bevlogenheidsmeter om zowel inzicht te hebben in bevlogenheid als werkdruk/werkstress. Ook kunnen de resultaten van deze risicoanalyse gecombineerd worden met onze verzuimanalyse zodat je nog concretere inzichten krijgt op het gebied van de oorzaken van verzuim.

Meer informatie?

Wij vertellen je graag meer over dit product en haar mogelijkheden, om het op maat voor jouw organisatie in te richten!

Na de kennismaking en presentatie voor het project waren de verwachtingen hoog gespannen maar met de oplevering hebben jullie deze zelfs overtroffen! Hele mooie inzichten en het dashboard ziet er modern, mooi en overzichtelijk uit!

Erik-Jan Mares
CEO

"Nolost heeft een Medewerkersonderzoek voor het segment Bedrijfsmanagement Rabobank Uden Veghel verzorgd en gerapporteerd. Zij hebben laten zien materie deskundig te zijn, staat boven de 'stof’. Nolost heeft (de uitkomsten van) het onderzoek op een frisse manier en open wijze van communiceren overgebracht op ons. Door deze 'eigen' wijze van communiceren heeft Nolost het vertrouwen gewekt om met de uitkomsten aan de slag te gaan."

Jan Leijten
Directeur – Rabobank Uden

"Een club met mooie mensen die hoogstaande kwaliteit leveren op analyse en advies. Zeer aansprekend door benadering vanuit harde en zachte factoren. Warme en scherpe professionals. Meest onder de indruk van de data analyse en aanpak smile en squeeze."

Annemarie Hoogeveen
Vice President Cabin – Transavia

“Het mooie is dat de missie van het ziekenhuis is: Meander, partner in gezondheid. Als er 1 partner in gezondheid is, is dat Nolost”

Karin van der Goot
HR manager – Meander Medisch Centrum

Dit product in de praktijk

Overig
Bij Transavia is het van belang dat elke reist fijn verloopt voor de klant. Om goed te zorgen voor haar stewards en stewardessen alsmede…
Zorg
Collectieve overbelasting en onderbezetting: het is de zorgsector niet onbekend. Meander Medisch Centrum streeft ernaar dat al haar medewerkers duurzaam inzetbaar zijn, maar ook…

Meer informatie?

Neem contact op met Sanne Boertien

Of kom langs voor een Mimosa Monday!
 Mimosa Monday?
 • Home
 • Samenvatting
 • Bedrijven
 • Informatie
 • Verhalen
 • Contact

Laat je gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact met je op!

  Neem contact op

  Vul voor meer informatie hieronder je emailadres of telefoonnummer in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om al je vragen te beantwoorden!

  Sanne Boertien

  People Analytics Consultant