Interviews

Kwalitatief

Doel

Het begrijpen van de behoeftes van jouw medewerkers. Wij brengen deze middels interviews voor jou in kaart, om jullie organisatiecultuur te begrijpen en doorgronden.

 

Werkwijze

Passend bij onze mensgerichte visie zijn onze experts persoonlijk en warm en zullen zij jouw medewerkers op hun gemak stellen en gehoord laten voelen.

Activiteiten

Wij gaan samen met een representatieve groep medewerkers uit jouw organisatie zitten om de diepte in te gaan op een aantal vooraf afgesproken thema’s.

Oplevering

Middels ons op maat opgeleverde advies en actieplan heb je als organisatie een concreet verbeterprogramma om organisatievraagstukken te verbeteren.

Resultaat

Een schat aan informatie en ideeën geopperd door de medewerkers uit jouw organisatie. Inzicht in de organisatiecultuur, behoeften en pijnpunten op de vooraf afgesproken thema’s.

 

Deze organisaties gingen jou voor

Wat kan je verwachten?

De waarheid achter de verhalen. Breng de ideeën, perspectieven en behoeften van jouw medewerkers in kaart middels interviews met onze experts. Deze persoonlijke aanpak geeft jou als organisatie een schat aan informatie over de wensen en invalshoeken van jouw medewerkers. Ook het organisatiegedrag en de organisatiecultuur, kortom het DNA van jouw organisatie, zal hierin naar voren komen.

Samen met jou brengen wij de ideeën over één of meer thema’s van een representatieve groep medewerkers in kaart binnen jouw organisatie. Onze adviseurs zullen middels semi-gestructureerde interviews de diepte ingaan op het van tevoren geformuleerde vraagstuk. Het grote voordeel van interviews is dat medewerkers de kans krijgen om hun stem te laten horen en om ideeën met de adviseur over het vraagstuk te kunnen delen. Medewerkers voelen zich hierbij gehoord en kunnen actief bijdragen aan de organisatie. Middels interviews krijgen de adviseurs verschillende perspectieven te horen over het organisatievraagstuk en bundelen deze, al dan wel niet samen met een andere analyse vorm, samen tot een advies.

Meer informatie?

Wij vertellen je graag meer over dit product en haar mogelijkheden, om het op maat voor jouw organisatie in te richten!

"Nolost heeft een fantastisch product in handen welk binnen elk bedrijf, dat HRM hoog in het vaandel heeft staan, als basis zou moeten dienen om tot een win-win (medewerker en organisatie) te komen. Cultuur en gedrag zijn mijns inziens belangrijke elementen voor een succesvolle onderneming."

Mark van Rensch
HR Directeur – Toverland

"Prima organisatie en consultants. Goede dienstverlening en ze leveren wat je er van verwacht en onder de indruk van het adviesrapport."

Els Hendriks
HR Manager – Cementbouw

"Samen met Nolost zijn we aan de slag gegaan om helder te maken welke richting wij op willen en hoe wij deze koerswijziging wilden vormgeven. Nolost heeft hierbij de rol op zich genomen door kritische vragen te stellen aan ons waarom we bepaalde zaken wilden veranderen. Daarbij hebben zij continu het geluk van de medewerker centraal laten staan. Nolost is voor mij een inspirator die mij heeft leren denken vanuit de kracht van de mens."

Lidy Mostert
Regiomanager – Unique

"De effecten zijn nu nog steeds merkbaar. Daar ben ik zó trots op! De inspectie bezoekt gewoon al mijn scholen en zegt: ‘Hoe kan het nou dat jullie op alle scholen, op alle levels, zelfs tot en met de ouders aan toe, dat ik daar dezelfde dingen hoor. Dus wat jij zegt Meindert, dat komt terug in je scholen! Jullie hebben dezelfde taal."

Meindert Eijgenstein
Bestuurder – Stichting Prisma Almere

"Nolost heeft voor onze organisatie een MTO afgenomen. Het was zeer prettig om met hen samen te werken; zij zijn deskundig, integer en vriendelijk. De terugkoppelingen naar onze organisatie waren professioneel, correct, duidelijk en eerlijk. Ik adviseer niet alleen het bedrijfsleven, maar ook een non profit organisatie om gebruik te maken van de kwaliteiten van Nolost, Zij weten waar zij het over hebben."

Marianne Zon
Personeelsadviseur – Idea

Dit product in de praktijk

Organisaties werken er doorgaans hard aan om medewerkers inzetbaar en betrokken te houden en verzuim en verloop te laten dalen. Toch lukt het met…
Onderwijs
Schooldirecteuren zijn verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van “hun school” en hebben daarbij allerlei uitdagingen. Daarom is het fijn als ze bovenschools met…
Overig
DHL Express Nederland groeit al jaren als zeer succesvolle organisatie. Waarom DHL Express Nolost inschakelde? ”Good is the enemy of great” aldus CEO Ronald Leunisse. De…
Overig
Zeeman is een snelgroeiende Europese organisatie waarin ongeveer 8000 medewerkers zich zowel op kantoor als in de winkels dag in, dag uit inzetten voor…

Meer informatie?

Neem contact op met Milou Tournois

Of kom langs voor een Mimosa Monday!
 Mimosa Monday?
 • Home
 • Samenvatting
 • Bedrijven
 • Informatie
 • Verhalen
 • Contact

Laat je gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact met je op!

  Neem contact op

  Vul voor meer informatie hieronder je emailadres of telefoonnummer in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om al je vragen te beantwoorden!

  Milou Tournois

  Creative Consultant