HR Business Case

Kwantitatief, Kwalitatief

Doel

Het ontvangen van een overtuigende HR business case voor jouw MT of directie om mensgerichte interventies en programma’s mogelijk te maken binnen jouw organisatie.

Werkwijze

Wij werken samen met jou aan de vertaling van mensgerichte vraagstukken naar (financiële) opbrengsten.

Activiteiten

Naast een dagdeel verdieping en inspiratie gaan wij concreet samen aan de slag met het vertalen van jullie organisatievraagstuk naar een concreet actieplan.

Oplevering

Een waardevolle bijdrage van HR met mensgerichte interventies binnen jouw organisatie.

Resultaat

Een heldere en concrete business case waarmee jij met het volle vertrouwen het MT of jouw directie overtuigd.

Deze organisaties gingen jou voor

Wat kan je verwachten?

Weet jij ook dat een mensgerichte aanpak binnen jouw organisatie cruciaal is? Wij helpen jou om een concrete businesscase te maken om jouw en onze visie te kunnen waarmaken binnen jouw organisatie.

Samen met jou vertalen wij jou mensgerichte visie in een HR business case. Na een dagdeel verdieping en inspiratie gaan wij samen aan de slag met een concreet actieplan. Wij kijken samen naar de financiële opbrengst (Return of Investment maar ook de Risk of Inactment) van de koers die jij op wilt gaan om te kunnen investeren in het geluk, gezondheid en de gedrevenheid van de medewerkers binnen jouw organisatie. Optioneel maken wij een infographic voor jullie om de Business Case zo visueel mogelijk te delen met het MT of jouw directie. 

 

Meer informatie?

Wij vertellen je graag meer over dit product en haar mogelijkheden, om het op maat voor jouw organisatie in te richten!

Dit product in de praktijk

Zorg
Collectieve overbelasting en onderbezetting: het is de zorgsector niet onbekend. Meander Medisch Centrum streeft ernaar dat al haar medewerkers duurzaam inzetbaar zijn, maar ook…
Overig
Zeeman is een snelgroeiende Europese organisatie waarin ongeveer 8000 medewerkers zich zowel op kantoor als in de winkels dag in, dag uit inzetten voor…

Meer informatie?

Neem contact op met Chris Flink

Of kom langs voor een Mimosa Monday!
 Mimosa Monday?
 • Home
 • Samenvatting
 • Bedrijven
 • Informatie
 • Verhalen
 • Contact

Laat je gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact met je op!

  Neem contact op

  Vul voor meer informatie hieronder je emailadres of telefoonnummer in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om al je vragen te beantwoorden!

  Chris Flink

  Analytics Directeur