Desk Research

Kwalitatief

Doel

Het begrijpen en verduidelijkt krijgen van de behoefte van jouw organisatie en het op maat ontvangen van ons bijpassende advies.

 

 

Werkwijze

Wij bestuderen bestaande documentatie vanuit onze mensgerichte, positieve en wetenschappelijk onderbouwde visie.

Activiteiten

Wij bestuderen en integreren diverse documentatie met onze bevindingen tot één geheel als aanvulling op ons organisatieadvies. Dit wordt vaak ingezet in combinatie met andere analyses voor het optimale resultaat.

Oplevering

Diverse invalshoeken worden samengevoegd, welke we integreren tot een advies waarin wij echt waarde toe zullen voegen aan jullie organisatie.

Resultaat

Door het zorgvuldig bestuderen van bestaande documentatie, krijgen jullie meer inzicht in jullie organisatiecultuur, structuur en beleid, uitgerold in een verdiepend (aanvullend) advies.

Deze organisaties gingen jou voor

Wat kan je verwachten?

Heb jij verschillende rapporten en adviezen op de plank liggen, maar geen tijd om deze documenten te integreren tot een concreet actieplan? Dan kan het nuttig zijn om Desk Research uit te laten voeren. Middels Desk Research voegen wij graag waarde toe op basis van de informatie en rapporten die jullie zelf al hebben gemaakt en koppelen hier een implementeerbaar organisatieadvies aan.

Jouw organisatie kan al over een schat van informatie beschikken die relevant is om de hulpvraag van de organisatie te beantwoorden. Vanuit die informatie denken wij met jou mee welke documentatie van belang kan zijn om mee te nemen in ons organisatieadvies. Op deze manier brengen wij diverse invalshoeken samen en alignen wij deze om tot een optimaal advies te komen waarin wij echt iets kunnen toevoegen aan jullie organisatie. Bij deskresearch kan je denken aan de volgende documenten: 

 • (Mensgerichte) visie & missie
 • Personeelsbeleid
 • Verzuimproces
 • Risicoanalyses
 • Medewerkerstevredenheidsonderzoeken
 • Jaarverslag
 • Adviezen van externe partijen gericht op hetzelfde vraagstuk

 

Meer informatie?

Wij vertellen je graag meer over dit product en haar mogelijkheden, om het op maat voor jouw organisatie in te richten!

"De effecten zijn nu nog steeds merkbaar. Daar ben ik zó trots op! De inspectie bezoekt gewoon al mijn scholen en zegt: ‘Hoe kan het nou dat jullie op alle scholen, op alle levels, zelfs tot en met de ouders aan toe, dat ik daar dezelfde dingen hoor. Dus wat jij zegt Meindert, dat komt terug in je scholen! Jullie hebben dezelfde taal."

Meindert Eijgenstein
Bestuurder – Stichting Prisma Almere

"Prima organisatie en consultants. Goede dienstverlening en ze leveren wat je er van verwacht en onder de indruk van het adviesrapport."

Els Hendriks
HR Manager – Cementbouw

Dit product in de praktijk

Organisaties werken er doorgaans hard aan om medewerkers inzetbaar en betrokken te houden en verzuim en verloop te laten dalen. Toch lukt het met…
Overig
De piloten binnen Transavia vliegen met (een groen) hart en ziel passagiers naar hun gewenste bestemming toe. De passie voor het vliegen staat bij…
Overig
Zeeman is een snelgroeiende Europese organisatie waarin ongeveer 8000 medewerkers zich zowel op kantoor als in de winkels dag in, dag uit inzetten voor…

Meer informatie?

Neem contact op met Chris Flink

Of kom langs voor een Mimosa Monday!
 Mimosa Monday?
 • Home
 • Samenvatting
 • Bedrijven
 • Informatie
 • Verhalen
 • Contact

Laat je gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact met je op!

  Neem contact op

  Vul voor meer informatie hieronder je emailadres of telefoonnummer in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om al je vragen te beantwoorden!

  Chris Flink

  Analytics Directeur