Team­ontwikkeling

Inhoudelijk en mensgericht verbinden en versterken

Kun je ondersteuning gebruiken bij het aanpakken van specifieke teamuitdagingen? Of zoek je unieke teamsessies om jouw team te inspireren en te stimuleren? Er zijn vele opties mogelijk.

Doel

Het versterken van onderling vertrouwen en verbinding binnen het team, en oplossen van de teamuitdagingen

Proces

Unieke, inspirerende, ervaringsgerichte teamdagen en teamsessies op maat gemaakt

Resultaat

Een meer verbonden, samenwerkend, productiever team

Hoe ziet de teamontwikkeling eruit?

De teamontwikkeling bestaat uit één of meerdere unieke, op maat gemaakte, interactieve teamsessies, waarin geïnspireerd wordt met nieuwe kennis en handvatten, en middels effectieve dialoog-, reflectie- en activatie-oefeningen de gekozen thema’s aangepakt worden. 

Het versterken van de veiligheid, verbinding en vertrouwen binnen het team staat altijd centraal, omdat dit de basisingrediënten zijn van het goed functioneren van een team. Verder worden één of meerdere thema’s gekozen op basis van de behoeften, zoals samenwerken, cultuur, communicatie & feedback, zelfzorg of persoonlijk leiderschap.

Kom meer te weten over onze populairste team-oplossingen:

Unieke teamdag Watertoren

Verbinding en vertrouwen versterken binnen je team door interactieve en ludieke oefeningen op een inspirerende plek met unieke mogelijkheden, zoals abseilen, alpaca workshops, gamification en meer. Beleef een onvergetelijke dag en maak je team nog hechter op een unieke manier!

Verrijkende teamdag Cultuur

Een verrijkende kennisboost, de huidige en gewenste teamcultuur in kaart en een actieplan om de cultuur te versterken. Zo stimuleer je samen de overtuigingen en gedragingen, die jullie tot een sterk en succesvol team maken.

Benieuwd naar onze inspirerende locaties voor teamontwikkeling, waar inspiratie, ontwikkeling en fun voorop staan? Bekijk hier onze locaties: Stadion Galgenwaard en De Watertoren.

Tarieven

Neem contact met ons op voor een prijsopgave

mensgerichte teamsessies, teambuilding, teamdag

Benieuwd naar wat wij kunnen betekenen voor jouw team?

Wij vertellen je graag meer!

Laat je gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact met je op!