Teamdag Watertoren

Verbinden en verbeteren op unieke wijze
Een waardevolle en onvergetelijke dag

Wil jij een nog hechter én effectiever team?

Bereik meer door deze unieke teamdag vol activiteiten, inspiratie, kennis en informele tijd: jullie als team samen versterkt!

Na deze dag is het team zowel emotioneel als functioneel meer met elkaar verbonden. Medewerkers weten elkaar beter te vinden doordat ze elkaar beter begrijpen.

Teamdag watertoren?

Waarom?

Door te werken aan veiligheid, vertrouwen en verbinding in het team, voelt ieder zich beter. En voel je je beter, dan presteer je beter! 

Wat?

Samen bepalen we wat jullie uit de teamdag willen halen en wij vervullen deze behoeften vanuit onze expertise. Een unieke invulling van effectieve én informele connectie, interactieve en ludieke oefeningen met duurzaam resultaat.

Waar?

Watertoren Hollands Kroon, een weidse locatie in oud-Hollands gebied, biedt talloze, inspirerende mogelijkheden.

Veelzijdig en leuk

De mogelijkheden

Van Expeditie Robinson tot Alpaca Teambuilding of een goed gesprek bij het kampvuur: je kunt een teamdag van Nolost zo mooi maken als je wilt!

Samen bepalen we wat jullie uit de teamdag willen halen – betere communicatie, het benutten van de diversiteit van het team, samen met druk om kunnen gaan, meer informele verbinding, enzovoorts. Hierbij staat effectief verbeteren en bovendien ontspanning, geluk en informeel verbinden centraal.

Helpen jullie elkaar naar grotere hoogte tijdens het abseilen, gesterkt door aanmoediging en vertrouwen? Of kiezen jullie voor spelenderwijs lol beleven en gelijktijdig jullie efficiëntie bekrachtigen?

De hele organisatie verbonden

Wist je dat wij niet alleen teamdagen, maar ook allerlei events voor gehele organisatie creëren en/of begeleiden? Van inspiratie- en trainingsdagen, strategiesessies tot bedrijfsuitjes, bedrijfsfestivals en businessretreats: in de kop van Noord Holland regelen we het allemaal graag, ook voor jou!

 

Meer weten? Bekijk de video voor een impressie!

Deze organisaties gingen jou voor

‘Onze teamdag bij de Watertoren is de meest unieke ervaring binnen Unique die ik ooit heb gehad!’ – Tom Eijk, Cultuurmanager Unique
Tom Eijk

Cultuurmanager Unique

Meer informatie?

Neem contact op met Milou Tournois

Of kom langs voor een Mimosa Monday!
 Mimosa Monday?

Neem contact op

Vul voor meer informatie hieronder je emailadres of telefoonnummer in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om al je vragen te beantwoorden!

Milou Tournois

Creative Consultant