Doel

De kracht van het team stimuleren en met elkaar het gewenste gedrag afstemmen.

 

 

Activiteiten

Jullie worden verrijkt met een toepasbare kennisboost, waarna we samen de huidige en gewenste teamcultuur in kaart brengen en het actieplan bepalen om de cultuur te versterken.

Oplevering

Een sterk en succesvol team met krachtige tradities, rituelen en gezamenlijke overtuigingen en gedragingen.

Duur

1 dag (incl. lunch) met 2 trainers.

Prijsindicatie

Vanaf € 3.850,- excl. reis-, locatie-, materiaal- of consumptiekosten.

Max. 20 deelnemers.

Deze organisaties gingen jou voor

Wat kan je verwachten?

Voelen medewerkers zich onveilig, gestresst of alleen binnen het team? Zijn de normen en waarden binnen het team onduidelijk? Zijn er ongewenste gedragingen die niet bijdragen aan het succes van het team? In deze teamdag worden de krachten en verbeterpunten binnen de teamcultuur in kaart gebracht en veranderd.

Een sterk en succesvol team heeft gedeelde normen, waarden en overtuigingen. Bovendien stimuleren teamleden elkaar met postief gedrag. Hoe creëer je deze eenheid binnen jouw team?

Waar staan jullie voor als team? Wat is de missie en het doel? Hoe zou de eenheid en samenwerking binnen het team er idealiter uit zien?

De kennisboost
Thema’s als organisatiegedrag, gezamenlijke waarden en teammissie worden verder toegelicht in de kennisboost.

Dagdeel ‘aan de slag’
Na de kennisboosts kijken we samen met jullie, het team, naar de gewenste teamcultuur en bepalen de kenmerkende waarden, overtuigingen en gedragingen. Na de training heeft het team een gezamenlijk doel en een actieplan om als sterk en succesvol team te kunnen functioneren. 

Nog meer inspiratie op een verfrissende locatie?
We geven deze strategiedag incompany, maar je bent ook van harte welkom bij ons in het Stadion de Galgenwaard in Utrecht of in onze Watertoren in Hollands Kroon om nog meer inspiratie op te doen en er even helemaal uit te zijn!

Meer informatie?

Wij vertellen je graag meer over dit product en haar mogelijkheden, om het op maat voor jouw organisatie in te richten!

"Nolost heeft ons geholpen bij het doorbreken van het taboe rond work / life balance. Een gevoelig onderwerp dat ook de verkeerde kant op kan vallen, dus de mogelijkheid om samen een maatwerk programma op te zetten was ideaal. Zij hebben een netwerk van hele fijne professionals en waren in staat om ieder onderwerp van diepgang te voorzien. Het Quality of Life programma heeft in directe zin het verschil gemaakt voor collega’s en indirect een enorme bijdrage geleverd aan het doorbreken van het taboe."

Martijn Vrielink
Operational Director – Incentro

"Een club met mooie mensen die hoogstaande kwaliteit leveren op analyse en advies. Zeer aansprekend door benadering vanuit harde en zachte factoren. Warme en scherpe professionals. Meest onder de indruk van de data analyse en aanpak smile en squeeze."

Annemarie Hoogeveen
Vice President Cabin – Transavia

Dit product in de praktijk

Analyses, Interventies
DHL Express Nederland groeit al jaren als zeer succesvolle organisatie. Waarom DHL Express Nolost inschakelde? ”Good is the enemy of great” aldus CEO Ronald Leunisse. De…
Analyses, Interventies
Bij Transavia is het van belang dat elke reist fijn verloopt voor de klant. Om goed te zorgen voor haar stewards en stewardessen alsmede…
  • Home
  • Samenvatting
  • Bedrijven
  • Informatie
  • Verhalen
  • Contact

Meer weten over deze dienst? Neem contact op via onderstaande gegevens

Wil je liever door ons gebeld worden? Laat je gegevens achter en wij bellen je terug

Neem contact op

Vul voor meer informatie hieronder je emailadres of telefoonnummer in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om al je vragen te beantwoorden!

Sandra van Overveld

Senior Consultant