People Management

Mensgericht en preventief inzetbaarheid verhogen

Bestuurders, managers en HR professionals streven er naar om medewerkers inzetbaar te houden. Herken jij de volgende uitdagingen?
Benieuwd hoe je direct de inzetbaarheid van jouw medewerkers kunt vergroten?

Met deze advieswijzer krijg je direct inzicht in de 10 belangrijkste adviezen om de inzetbaarheid te vergroten

Nolost kan op verschillende manieren helpen om het gedrag in jouw organisatie écht te beïnvloeden en de inzetbaarheid van medewerkers te vergroten. Onze populairste oplossingen zijn:

Inzetbaarheids­programma

  • Het optimaliseren van de inzetbaarheid van medewerkers door het begrijpen en stimuleren van gewenst gedrag middels effectieve interventies en positieve, preventieve, mensgerichte beïnvloeding op alle organisatielagen.

Inzetbaarheidsvisie

  • De visie van de organisatie op de mens wordt helder door het opstellen van een duidelijke en herkenbare organisatie-paraplu rondom inzetbaarheid met een onderliggende visie, aansprekende naamgeving en kernboodschap.

Gedragsactivatie

  • Het stimuleren van gewenst gedrag middels diverse effectieve online- en offline communicatie op basis van inzichten uit de gedragskunde.

Opleiding Mensgericht Leiderschap

  • Een inspirerende, ervaringsgerichte opleiding waarin kennis en vaardigheden op het gebied van mensgericht leiderschap in zes maanden worden vergroot.

Teamontwikkeling

  • Het inzetten van unieke, inspirerende, ervaringsgerichte teamdagen en -sessies om zo de verbinding en het vertrouwen binnen het team te versterken en de teamuitdagingen effectief aan te pakken.

Unieke teamdag watertoren

  • Een onvergetelijke teamdag op een unieke locatie waarin het draait om elkaar beter leren kennen, de onderlinge verbinding versterken en beter op elkaar kunnen inspelen. Inhoudelijke en informele verbinding met een lach!

Benieuwd naar wat wij nog meer kunnen doen?

mensgerichte teamsessies, teambuilding, teamdag

Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden om deze diensten op maat voor jouw organisatie in te richten!