People Management

Mensgericht en preventief inzetbaarheid verhogen

Bestuurders, managers en HR professionals streven er naar om medewerkers inzetbaar te houden. Herken jij de volgende uitdagingen?
Benieuwd hoe je direct de inzetbaarheid van jouw medewerkers kunt vergroten?

Met deze advieswijzer krijg je direct inzicht in de 10 belangrijkste adviezen om de inzetbaarheid te vergroten

Nolost kan op verschillende manieren helpen om het gedrag in jouw organisatie écht te beïnvloeden en de inzetbaarheid van medewerkers te vergroten. Onze populairste oplossingen zijn:

Verbeterprogramma

  • Wil je de organisatie verbeteren om mensgericht en duurzaam inzetbaar te kunnen blijven werken? Bijvoorbeeld door het verlagen van verloop en het verhogen van bevlogenheid? Of juist het doorvertalen van een nieuwe visie (cultuur) naar alle organisatielagen? Waar zit jouw uitdaging?

Leiderschapsontwikkeling

  • Sta jij als leiderschapsteam voor verschillende uitdagingen? Bijvoorbeeld een ingrijpende verandering of onvoldoende inzicht in de kwaliteiten binnen het team. Als People Management Experts diverse mogelijkheden voor een op maat gemaakt leiderschapstraject om je hierbij te helpen.

Teambuilding

  • Het inzetten van unieke, inspirerende, ervaringsgerichte teamdagen en -sessies om zo de verbinding en het vertrouwen binnen het team te versterken en de teamuitdagingen effectief aan te pakken.
mensgerichte teamsessies, teambuilding, teamdag

Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden om deze diensten op maat voor jouw organisatie in te richten!