People Development

Leren floreren

Blijven leren is heel erg belangrijk, daarom bieden wij mogelijkheden voor de mens om zich te blijven ontwikkelen. Neem een duik in de kennisgeving van Nolost!
Ons People Development aanbod! Mensgericht ontwikkelen door middel van:

Opleidingen

Mensgericht leiderschap
People Business Partner
HR Analytics

Vind je het lastig om je medewerkers betrokken en bevlogen te houden? Ben je op zoek naar praktische handvatten om op een meer mensgerichte manier te kunnen verbinden en communiceren met je medewerkers? Wil je hier op een gefundeerde manier over leren maar tegelijkertijd mee aan de slag? Dan is deze training wat voor jou!

Wil jij als HR professional niet blijven hangen in de operationele waan van de dag? Wil jij niet langer achter de feiten aanlopen? Wil jij op een strategische manier meedenken in de organisatie en nog meer waarde toevoegen? Meld je dan aan voor deze unieke opleiding!

Weet jij dat het gebruik van (HR) data waardevol is binnen jouw organisatie, maar weet je niet hoe je moet starten? Twijfelt de meerderheid nog over de juiste data of toepasbaarheid van data? Wij geven een inspirerende opleiding op het gebied van People Analytics die je de handvaten geeft die je nodig hebt. De opleiding kan op maat worden gemaakt en varieert van een inspirerende Masterclass van een dagdeel, tot een 5-daagse opleiding inclusief certificaat.

Inspiratiesessies

De Kracht van Positieve Psychologie
Voorgaande inspiratiesessies

Wil je weten wat positieve psychologie met de mens doet? En hoe je een positieve cultuurverandering kan waarmaken in jouw organisatie? Laat je meenemen door Michiel de Gooijer, CEO van BrightVibes en Esmée van Kampen, organisatiepsycholoog bij Nolost: met hun meest waardevolle inzichten, voorbeeld casussen en tips leer je over de impact van positief nieuws en het toepassen van positieve psychologie in jouw organisatie.

Ben je benieuwd naar de  voorgaande inspiratiesessies die zijn georganiseerd door Nolost? Hier vind je meer informatie en impressies van de inspiratiesessies!

Leiderschapssessies

Magische masterclass
Mensgericht Leiderschap Sessie

Wil jij met je collega’s een verbindende teamsessie beleven? Wil je niet alleen een leuke activiteit, maar hier ook echt iets aan hebben?  Door deelname aan deze Masterclasses kom (of blijf) je in verbinding met jezelf en je collega’s en kun je geluk leren beïnvloeden!

Hoe houd ik mijn mensen duurzaam verbonden, gemotiveerd, energiek en mentaal fit? Volg nu de masterclass mensgericht leiderschap!

Coaching

Mensgericht leiderschap
Mensgerichte Teambuilding

Vind je het lastig om je medewerkers betrokken en bevlogen te houden? Ben je op zoek naar praktische handvaten om op een meer mensgerichte manier te kunnen verbinden en communiceren met je medewerkers? En wil je hier op een gefundeerde manier over leren maar tegelijkertijd mee aan de slag? Dan is deze coaching wat voor jou!

Neem contact op met met een van onze People Management experts en wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden op het gebied van Mensgerichte Teamsessies. Daarbij denken we graag gericht mee over jouw specifieke behoefte of vraag!

Meer informatie?

Neem contact op met Esmée van Kampen

Of kom langs voor een Mimosa Monday!
 Mimosa Monday?

Neem contact op

Vul voor meer informatie hieronder je emailadres of telefoonnummer in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om al je vragen te beantwoorden!

Esmée van Kampen

People Management consultant