Opleiding People analytics

Mensgericht en datagedreven

Weet jij dat het gebruik van (HR) data waardevol is binnen jouw organisatie, maar weet je niet hoe je moet starten? Twijfelt de meerderheid nog over de juiste data of toepasbaarheid van data? Wij geven een inspirerende opleiding op het gebied van People Analytics die je de handvaten geeft die je nodig hebt. De opleiding kan op maat worden gemaakt en varieert van een inspirerende Masterclass van een dagdeel, tot een 5-daagse opleiding inclusief certificaat.

Doel

Het vergroten van de kennis op het gebied van People Analytics binnen jouw organisatie en het zetten van de eerste of vervolgstappen op het gebied van (HR) data.

Proces

Het delen van de laatste trends, theorieën en casuïstiek op het gebied van People Analytics. Daarbij wordt je gestimuleerd na te denken over de eerste of vervolgstappen die jouw organisatie kan zetten op het gebied van HR-analytics en bij de opleiding ga je concreet met een eigen business vraag aan de slag.

Resultaat

Deelnemers aan de opleiding zijn in ieder geval enthousiast en beter uitgerust om met People Analytics aan de slag te gaan. Afhankelijk van de gekozen vorm kan ook direct een concreet vraagstuk worden opgepakt.

KPI, kpi's, hr metrics, ken en stuurgetallen

Laat hier je gegevens achter voor een kosteloos, vrijblijvend en inspirerend gesprek met meer informatie!

Bij Nolost zetten wij People Analytics regelmatig in bij onze klanten. Om die reden doceren gespecialiseerde Nolosties dan ook met regelmaat bij onze klanten en voor Avans+ op het gebied van People Analytics.

Modules

Gezamenlijk bepalen we de meest relevante inhoud van de opleiding, hieronder een greep uit de modules.

kpi's meten, hr metrics, hr analytics, people analytics

Wil jij met je team expert worden op het gebied van people analytics binnen jouw organisatie?

Meld je aan voor deze opleiding!

Laat je gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact met je op!