Inzetbaarheidsanalyse

Medewerkers inzetbaar houden door de mens te begrijpen

Wil jij oorzaken van belangrijke personele uitdagingen (verzuim, verloop, betrokkenheid van mensen) achterhalen en de juiste aanpak bepalen? Hebben diverse initiatieven om de inzetbaarheid te vergroten nog niet het gewenste effect gehad? Ben jij benieuwd op welke groepen jij je interventies moet richten om de bevlogen inzetbare groep te vergroten? Zet dan deze inzetbaarheidsanalyse in en zorg dat jouw medewerkers gelukkig, gezond en gedreven aan het werk gaan of blijven!

Doel

Het vergroten van de inzetbaarheid van jouw medewerkers

Oplossing

De inzetbaarheidsanalyse: Het analyseren van gedrag en/of (personeels)data om jouw medewerkers te begrijpen en tot de juiste inzichten te komen.

Resultaat

Met de juiste inzichten personele uitdagingen zoals verzuim, verloop & productiviteit te lijf gaan.

De Inzetbaarheidsanalyse

Wij helpen begrijpen hoe de mens werkt binnen de context van jouw organisatie. Wij hebben een complete analyse om inzicht te krijgen in de inzetbaarheid van jouw medewerkers. Deze inzetbaarheidsanalyse bestaat uit verschillende modules en kijkt o.a. naar de behoeften en het perspectief van medewerkers, oorzaken van verzuim en verloop en gebruikt data om jouw personele vraagstukken te beantwoorden en onderbouwen.

people analytics, impact model, hr metrics, kpi's

Laat hier je gegevens achter voor een kosteloos, vrijblijvend en inspirerend adviesgesprek op maat!​

De modules

De volgende modules vormen samen een volledige inzetbaarheidsanalyse waarna jij een volledig en concreet actieplan hebt om de inzetbaarheid binnen jouw organisatie te vergroten. Liever klein beginnen? Alle modules zijn tevens los af te nemen!
Stap 4

Rapportage & Inzichten

Wij verwerken de inzichten uit de analyses in een rapportage en vertalen deze vanuit naar een advies. 

Daarbij leveren wij een infographic op waarin de belangrijkste inzichten visueel weergegeven zijn waardoor het duidelijk is waar de focus van jouw organisatie zou moeten liggen op het gebied van inzetbaarheid. 

Stap 4

Tarieven

Neem contact met ons op voor een prijsopgaaf

kpi's meten, hr metrics, hr analytics, people analytics

Wil jij de inzetbaarheidsanalyse in jouw organisatie inzetten?

Wij vertellen je graag meer!

Laat je gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact met je op!