Strategisch Advies

Strategie

Doel

Het ontvangen van waardevolle ondersteuning in het formuleren van jullie organisatie visie, missie en beleid op thema’s als mensgerichtheid, duurzame inzetbaarheid, verzuim en verloop.

Werkwijze

Wij zijn ervan overtuigd dat de mens het meest waardevolle kapitaal van organisaties is én blijft. Wij brengen oplossingen voor de grootste personele uitdagingen, vanuit een mensgerichte en positieve aanpak.

Activiteiten

Wij helpen jou om vraagstukken te concretiseren, dit samen te vertalen naar een duidelijke visie en uiteindelijk te verwerken in een beleid.

Oplevering

Een gefundeerde basis waarop de organisatie verder kan bouwen en acties uit kan zetten binnen deze organisatiestrategie.

Resultaat

Een duidelijke richting en boodschap binnen de organisatiestrategie met daarbij duidelijke gewenste gedragingen en structuren die passen binnen de (nieuwe) visie.

Deze organisaties gingen jou voor

Wat kan je verwachten?

Wil jij jullie mensgerichte visie naar een mensgericht beleid vertalen? Zoek je hulp op het gebied van organisatiegedrag of -cultuur? En ben jij op zoek naar antwoorden voor jouw organisatie binnen de thema’s duurzame inzetbaarheid, verzuim en verloop? Onze experts staan voor jullie klaar om mee te denken over deze vraagstukken!

Wij helpen jou om organisatievraagstukken te concretiseren op het gebied van duurzame inzetbaarheid en op mensgerichtheid binnen jullie organisatie.

Wij denken dan ook met jou mee over vraagstukken als: ‘Hoe vertaal je de visie ‘Mens Centraal’ naar de organisatie?’ en ‘Hoe vertalen wij onze visie naar een duurzaam inzetbaar beleid?’. Samen met jou gaan wij aan de slag om te kijken of jullie huidige visie past bij wat jullie als organisatie willen betekenen voor jullie medewerkers. ‘Is deze (aangepaste) visie voldoende vertaald naar de organisatie?’ en ‘Hoe wordt jullie visie gezien in het gedrag van jullie medewerkers?’ Dit zijn vragen die wij samen met jullie beantwoorden om als werkgever een positieve impact te maken bij jullie medewerkers!

Meer informatie?

Wij vertellen je graag meer over dit product en haar mogelijkheden, om het op maat voor jouw organisatie in te richten!

"Nolost heeft een fantastisch product in handen welk binnen elk bedrijf, dat HRM hoog in het vaandel heeft staan, als basis zou moeten dienen om tot een win-win (medewerker en organisatie) te komen. Cultuur en gedrag zijn mijns inziens belangrijke elementen voor een succesvolle onderneming."

Mark van Rensch
HR Directeur – Toverland

"Sinds de kennismaking heb ik Nolost leren kennen als zeer prettige mensen; altijd oprechte belangstelling, hartelijk en spontaan. Een brede kennis op het gebied van Engagement en altijd zeer respectvol in het overbrengen van een ‘andere’ kijk op zaken. Deskundigen wiens mening en kennis ik respecteer en waarvan ik blij ben ooit ontmoet te hebben. Nolost is een gewaardeerde partner geworden waar ik graag mee samen werk."

Rod Krist
HR manager – KLM

"Nolost heeft een Medewerkersonderzoek voor het segment Bedrijfsmanagement Rabobank Uden Veghel verzorgd en gerapporteerd. Zij hebben laten zien materie deskundig te zijn, staat boven de 'stof’. Nolost heeft (de uitkomsten van) het onderzoek op een frisse manier en open wijze van communiceren overgebracht op ons. Door deze 'eigen' wijze van communiceren heeft Nolost het vertrouwen gewekt om met de uitkomsten aan de slag te gaan."

Jan Leijten
Directeur – Rabobank Uden

"Ik bewonder de stijl van samenwerken van Nolost enorm. In het eerste contact dat we hadden voor een MTO leerde ik Nolost kennen als zeer deskundig. Zij communiceren helder en komen iedere afspraak na. Zij zijn charmant, intelligent en hebben humor. Met deze eigenschappen heb ik tot op heden met veel plezier met hen gewerkt en dat hoop ik nog vele jaren te doen. Nolost geeft je namelijk erg veel inzicht in hun vakgebied, maar bovenal raken zij je als mens!”

Denise Roks
Strategisch communicatieadviseur – Woonkracht10

"Werken met Nolost is een feest. Vakmanschap ten top en creatief tot in de nieren. Nolost is innovatief en enthousiast en weet een organisatie als geen ander mee te krijgen en in beweging te zetten. Daarnaast onderscheidt Nolost zich door zijn vriendelijkheid en belangstelling voor de mensen waarmee ze werken. Niet eerder in mijn vele jaren als eindverantwoordelijke in organisaties heb ik met zo'n goed cultuurtransformatieproramma gewerkt."

Ben Meijering
Bestuursvoorzitter – Woonkracht10

Dit product in de praktijk

Analyses, Interventies
DHL Express Nederland groeit al jaren als zeer succesvolle organisatie. Waarom DHL Express Nolost inschakelde? ”Good is the enemy of great” aldus CEO Ronald Leunisse. De…
Analyses
KLM weet dat medewerkers het beste uit zichzelf kunnen halen wanneer medewerkers gedreven en gelukkig zijn in hun werk. Wanneer medewerkers bevlogen en betrokken…
Analyses, Interventies
Een hoge werkdruk vraagt al snel om aandacht, actie en oplossingen en heeft vaak een negatieve associatie. Maar een hoge bevlogenheid? Dat zien we…
Analyses, Interventies
De piloten binnen Transavia vliegen met (een groen) hart en ziel passagiers naar hun gewenste bestemming toe. De passie voor het vliegen staat bij…
Analyses, Interventies
Collectieve overbelasting en onderbezetting: het is de zorgsector niet onbekend. Meander Medisch Centrum streeft ernaar dat al haar medewerkers duurzaam inzetbaar zijn, maar ook…
  • Home
  • Samenvatting
  • Bedrijven
  • Informatie
  • Verhalen
  • Contact

Meer weten over deze dienst? Neem contact op via onderstaande gegevens

Wil je liever door ons gebeld worden? Laat je gegevens achter en wij bellen je terug

Neem contact op

Vul voor meer informatie hieronder je emailadres of telefoonnummer in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om al je vragen te beantwoorden!

Sven Rickli

Strategisch Directeur