Regisseur van je leven

Doel

Inspireren zodat jij met één of meerdere veranderingen meer grip krijgt op je leven.

Activiteiten

Middels een interactieve workshop wordt er nieuwe kennis aangereikt en middels unieke oefeningen breng jij deze kennis gelijk in de praktijk

Oplevering

Je leert hoe je zelf nog meer aan het roer kan staan van je eigen leven.

Duur

3 uur durende workshop

(9:30-12:30/13:30-16:30/17:30-20:30)

Prijsindicatie

Prijs voor de workshop met 1 trainer:  € 1.795,- excl. reis-, locatie-, materiaal- of consumptiekosten.

Max. 15 personen per workshop

Deze organisaties gingen jou voor

Wat kan je verwachten?

Heb je het gevoel dat je grotendeels wordt geleefd door verplichtingen of je agenda? Zou je best wat willen veranderen in je leven, maar komt het er steeds niet van? Wil jij meer grip op je leven en werk en zou jij meer rust in alle drukte willen ervaren?   Dan is de workshop Regisseur van je leven iets voor jou!

Herken je een onrustig gevoel in je leven? Of dat jouw regie afneemt door alles wat anderen van je verwachten? Je zou best wat willen veranderen, maar er komt steeds niets van? Je weet niet goed hoe of waar je kunt starten. In deze workshop leer je hoe je zelf aan het roer kan staan van je eigen leven, welke verandering jij nodig hebt en hoe je zo optimaal mogelijk kunt leven. Tijdens de workshop ga je achterhalen wat voor jou echt belangrijk is en hoe jij jou tijd anders en effectiever kan indelen. Je reflecteer middels interactieve oefeningen op de keuzes die je maakt en kom je tot een concreet actieplan waar je direct profijt van hebt. 

Wij geven deze workshop incompany maar wanneer je ook geïnspireerd wil worden door de locatie,  ben je welkom bij ons in het Stadion de Galgenwaard in Utrecht of in onze Watertoren in Hollands Kroon!

Meer informatie?

Wij vertellen je graag meer over dit product en haar mogelijkheden, om het op maat voor jouw organisatie in te richten!

"Samen met Nolost zijn we aan de slag gegaan om helder te maken welke richting wij op willen en hoe wij deze koerswijziging wilden vormgeven. Nolost heeft hierbij de rol op zich genomen door kritische vragen te stellen aan ons waarom we bepaalde zaken wilden veranderen. Daarbij hebben zij continu het geluk van de medewerker centraal laten staan. Nolost is voor mij een inspirator die mij heeft leren denken vanuit de kracht van de mens."

Lidy Mostert
Regiomanager – Unique

"Voor Nolost kiezen in onze organisatieverandering bleek een gouden greep."

Peter de Nooijer
MT lid – Gemeente Zwijndrecht

"De kracht van Nolost is de gefundeerde wetenschappelijke benadering gekoppeld aan een enorme dosis humor, gevoel en positieve energie. Nolost is heeft oneindige praktijkervaring, waardoor zij in staat zijn nieuwe inzichten op een dusdanige manier te verpakken dat het zijn doelgroep raakt.”

Tom Eijck
Cultuurmanager – Unique

Dit product in de praktijk

Overheid
Gemeente Zwijndrecht deelt de visie dat de mens centraal staat binnen de organisatie. Door te sturen op geluk, gezondheid en gedrevenheid haalt de gemeente…

Meer informatie?

Neem contact op met Sandra van Overveld

Of kom langs voor een Mimosa Monday!
 Mimosa Monday?
 • Home
 • Samenvatting
 • Bedrijven
 • Informatie
 • Verhalen
 • Contact

Laat je gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact met je op!

  Neem contact op

  Vul voor meer informatie hieronder je emailadres of telefoonnummer in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om al je vragen te beantwoorden!

  Sandra van Overveld

  People Management Lead