Doel

De kracht van het team stimuleren en met elkaar het gewenste gedrag afstemmen.

 

 

Activiteiten

Jullie worden verrijkt met een toepasbare kennisboost, waarna we samen de huidige en gewenste teamcultuur in kaart brengen en het actieplan bepalen om de cultuur te versterken.

Oplevering

Een sterk en succesvol team met krachtige tradities, rituelen en gezamenlijke overtuigingen en gedragingen.

Duur

1 dag (incl. lunch) met 2 trainers.

Prijsindicatie

Vanaf € 3.850,- excl. reis-, locatie-, materiaal- of consumptiekosten.

Max. 20 deelnemers.

Deze organisaties gingen jou voor

Wat kan je verwachten?

Voelen medewerkers zich onveilig, gestresst of alleen binnen het team? Zijn de normen en waarden binnen het team onduidelijk? Zijn er ongewenste gedragingen die niet bijdragen aan het succes van het team? In deze teamdag worden de krachten en verbeterpunten binnen de teamcultuur in kaart gebracht en veranderd.

Een sterk en succesvol team heeft gedeelde normen, waarden en overtuigingen. Bovendien stimuleren teamleden elkaar met postief gedrag. Hoe creëer je deze eenheid binnen jouw team?

Waar staan jullie voor als team? Wat is de missie en het doel? Hoe zou de eenheid en samenwerking binnen het team er idealiter uit zien?

De kennisboost
Thema’s als organisatiegedrag, gezamenlijke waarden en teammissie worden verder toegelicht in de kennisboost.

Dagdeel ‘aan de slag’
Na de kennisboosts kijken we samen met jullie, het team, naar de gewenste teamcultuur en bepalen de kenmerkende waarden, overtuigingen en gedragingen. Na de training heeft het team een gezamenlijk doel en een actieplan om als sterk en succesvol team te kunnen functioneren. 

Nog meer inspiratie op een verfrissende locatie?
We geven deze strategiedag incompany, maar je bent ook van harte welkom bij ons in het Stadion de Galgenwaard in Utrecht of in onze Watertoren in Hollands Kroon om nog meer inspiratie op te doen en er even helemaal uit te zijn!

Meer informatie?

Wij vertellen je graag meer over dit product en haar mogelijkheden, om het op maat voor jouw organisatie in te richten!

"Nolost heeft ons geholpen bij het doorbreken van het taboe rond work / life balance. Een gevoelig onderwerp dat ook de verkeerde kant op kan vallen, dus de mogelijkheid om samen een maatwerk programma op te zetten was ideaal. Zij hebben een netwerk van hele fijne professionals en waren in staat om ieder onderwerp van diepgang te voorzien. Het Quality of Life programma heeft in directe zin het verschil gemaakt voor collega’s en indirect een enorme bijdrage geleverd aan het doorbreken van het taboe."

Martijn Vrielink
Operational Director – Incentro

''Door de werkstress sessie die we met Nolost hebben gehad, is het laagdrempeliger geworden om te praten over stress en kan ik als leidinggevende gemakkelijker de signalen identificeren als iemand die stress ervaart. Dat maakt dat we op een prettigere manier kunnen samenwerken!''

Evert van Bergen
Commercieel Directeur

"De effecten zijn nu nog steeds merkbaar. Daar ben ik zó trots op! De inspectie bezoekt gewoon al mijn scholen en zegt: ‘Hoe kan het nou dat jullie op alle scholen, op alle levels, zelfs tot en met de ouders aan toe, dat ik daar dezelfde dingen hoor. Dus wat jij zegt Meindert, dat komt terug in je scholen! Jullie hebben dezelfde taal."

Meindert Eijgenstein
Bestuurder – Stichting Prisma Almere

"Een club met mooie mensen die hoogstaande kwaliteit leveren op analyse en advies. Zeer aansprekend door benadering vanuit harde en zachte factoren. Warme en scherpe professionals. Meest onder de indruk van de data analyse en aanpak smile en squeeze."

Annemarie Hoogeveen
Vice President Cabin – Transavia

Dit product in de praktijk

Onderwijs
Schooldirecteuren zijn verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van “hun school” en hebben daarbij allerlei uitdagingen. Daarom is het fijn als ze bovenschools met…
Overig
DHL Express Nederland groeit al jaren als zeer succesvolle organisatie. Waarom DHL Express Nolost inschakelde? ”Good is the enemy of great” aldus CEO Ronald Leunisse. De…
Overig
Bij Transavia is het van belang dat elke reist fijn verloopt voor de klant. Om goed te zorgen voor haar stewards en stewardessen alsmede…
 • Home
 • Samenvatting
 • Bedrijven
 • Informatie
 • Verhalen
 • Contact

Laat je gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact met je op!

  Neem contact op

  Vul voor meer informatie hieronder je emailadres of telefoonnummer in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om al je vragen te beantwoorden!

  Sandra van Overveld

  People Management Lead