Opleiding Mensgericht leiderschap

Doel

Als leidinggevende je medewerkers persoonlijk en effectief aan te sturen door op een mensgerichte manier leiding te geven.

 

Activiteiten

Middels een ervaringsgerichte opleiding wordt er nieuwe kennis aangereikt en middels unieke oefeningen breng jij deze kennis gelijk in de praktijk.

Oplevering

Nieuwe inzichten en direct toepasbare handvatten om een meer mensgerichte leider te zijn.

Duur

Gemiddeld 6 maanden

Prijsindicatie

Bekijk onze tarieven (volgt)

Deze organisaties gingen jou voor

Wat kan je verwachten?

Vind je het lastig om je medewerkers betrokken en bevlogen te houden? Ben je op zoek naar praktische handvatten om op een meer mensgerichte manier te kunnen verbinden en communiceren met je medewerkers? Wil je hier op een gefundeerde manier over leren maar tegelijkertijd mee aan de slag? Dan is deze training wat voor jou!

Mensen zijn en blijven het meest waardevolle kapitaal van organisaties. Uit onderzoek blijkt dat mensen die zich goed voelen significant beter presteren. Binnen mensgerichte organisaties is mensgericht leiderschap cruciaal, waarbij de mens centraal wordt gezet met resultaten als gevolg.

In deze opleiding leer je hoe je jouw medewerkers kunt  stimuleren, enthousiasmeren, motiveren en inspireren. Je krijgt inzicht in wat het verschil is tussen sturen op resultaat of sturen op de mens en wat de positieve impact is van het sturen op de mens. In de opleiding ervaar je wat deze leiderschapsstijl met je doet en leer je de verschillende, direct toepasbare, vaardigheden van mensgericht leiderschap. De nieuwste kennis, dialoog, ervaren, reflectie en praktische oefeningen vormen de basis van deze dag. Door met meerdere leidinggevenden deze opleiding te volgen kun je elkaar tevens verrijken.

Wij geven deze workshop incompany, maar wanneer je de opleiding op een inspirerende locatie wilt volgen,  ben je welkom bij ons in het Stadion de Galgenwaard in Utrecht of in onze Watertoren in Hollands Kroon!

Meer informatie?

Wij vertellen je graag meer over dit product en haar mogelijkheden, om het op maat voor jouw organisatie in te richten!

"De kracht van Nolost is de gefundeerde wetenschappelijke benadering gekoppeld aan een enorme dosis humor, gevoel en positieve energie. Nolost is heeft oneindige praktijkervaring, waardoor zij in staat zijn nieuwe inzichten op een dusdanige manier te verpakken dat het zijn doelgroep raakt.”

Tom Eijck
Cultuurmanager – Unique

"Samen met Nolost zijn we aan de slag gegaan om helder te maken welke richting wij op willen en hoe wij deze koerswijziging wilden vormgeven. Nolost heeft hierbij de rol op zich genomen door kritische vragen te stellen aan ons waarom we bepaalde zaken wilden veranderen. Daarbij hebben zij continu het geluk van de medewerker centraal laten staan. Nolost is voor mij een inspirator die mij heeft leren denken vanuit de kracht van de mens."

Lidy Mostert
Regiomanager – Unique

“Het mooie is dat de missie van het ziekenhuis is: Meander, partner in gezondheid. Als er 1 partner in gezondheid is, is dat Nolost”

Karin van der Goot
HR manager – Meander Medisch Centrum

Dit product in de praktijk

Overig
DHL Express Nederland groeit al jaren als zeer succesvolle organisatie. Waarom DHL Express Nolost inschakelde? ”Good is the enemy of great” aldus CEO Ronald Leunisse. De…
Zorg
Collectieve overbelasting en onderbezetting: het is de zorgsector niet onbekend. Meander Medisch Centrum streeft ernaar dat al haar medewerkers duurzaam inzetbaar zijn, maar ook…

Meer informatie?

Neem contact op met Sandra van Overveld

Of kom langs voor een Mimosa Monday!
 Mimosa Monday?
 • Home
 • Samenvatting
 • Bedrijven
 • Informatie
 • Verhalen
 • Contact

Laat je gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact met je op!

  Neem contact op

  Vul voor meer informatie hieronder je emailadres of telefoonnummer in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om al je vragen te beantwoorden!

  Sandra van Overveld

  People Management Lead