Mensgerichte structuur

Doel

Je organisatie systematisch zo ingericht dat de mens floreert; medewerkers voelen zich goed en presteren beter.

Activiteiten

Tijdens een strategiedag worden jullie verrijkt met een passende masterclass. Vervolgens brengen we samen de huidige en gewenste structuur binnen de organisatie in kaart.

Oplevering

De juiste richting voor jouw optimale organisatiestructuur en een actieplan om planmatig veranderingen uit te zetten.

Duur

1 dag (incl. lunch) met 2 trainers.

Prijsindicatie

Bekijk onze tarieven (volgt).

Deze organisaties gingen jou voor

Wat kan je verwachten?

Hoe richt je jouw organisatie zo in dat de mens optimaal functioneert? Dragen bepaalde organisatieprocessen niet bij aan een constructieve samenwerking? Is jouw organisatiestructuur met name ingericht op KPI’s en gaat dit ten koste van de kwaliteit van de mens? Wij helpen jouw organisatiestructuur aan te passen naar een structuur waarin de mens centraal staat.

Mensen die zich goed voelen, presteren beter. Hoe zorg jij ervoor dat jouw organisatieomgeving dit faciliteert?

Deze strategiedag is gericht op het hierop bepalen / aanpassen van jouw organisatiestructuur en het maken van een start in het te maken actieplan.

De masterclass
Processen en structuren zoals werkomgeving, verzuim, onboarding, functioneringsgesprekken, beloning en dialoogvormen worden verder toegelicht tijdens de masterclass.

Dagdeel ‘aan de slag’
Na de masterclass gaan wij samen bepalen welke processen en structuren wel of niet bijdragen aan een mensgerichte organisatie en dit vertalen naar een actieplan.

Vragen die gedurende de dag beantwoord worden, zijn:

 • Hoe zijn cruciale processen zoals verzuim en onboarding ingericht en draagt dit bij aan een mensgerichte organisatie?
 • Hoe richt je je organisatie zo in dat groepen mensen optimaal kunnen excelleren?

 

Nog meer inspiratie op een verfrissende locatie?
We geven deze strategiedag incompany, maar je bent ook van harte welkom bij ons in het Stadion de Galgenwaard in Utrecht of in onze Watertoren in Hollands Kroon om nog meer inspiratie op te doen en er even helemaal uit te zijn!

Meer informatie?

Wij vertellen je graag meer over dit product en haar mogelijkheden, om het op maat voor jouw organisatie in te richten!

"Werken met Nolost is een feest. Vakmanschap ten top en creatief tot in de nieren. Nolost is innovatief en enthousiast en weet een organisatie als geen ander mee te krijgen en in beweging te zetten. Daarnaast onderscheidt Nolost zich door zijn vriendelijkheid en belangstelling voor de mensen waarmee ze werken. Niet eerder in mijn vele jaren als eindverantwoordelijke in organisaties heb ik met zo'n goed cultuurtransformatieproramma gewerkt."

Ben Meijering
Bestuursvoorzitter – Woonkracht10

"Ik bewonder de stijl van samenwerken van Nolost enorm. In het eerste contact dat we hadden voor een MTO leerde ik Nolost kennen als zeer deskundig. Zij communiceren helder en komen iedere afspraak na. Zij zijn charmant, intelligent en hebben humor. Met deze eigenschappen heb ik tot op heden met veel plezier met hen gewerkt en dat hoop ik nog vele jaren te doen. Nolost geeft je namelijk erg veel inzicht in hun vakgebied, maar bovenal raken zij je als mens!”

Denise Roks
Strategisch communicatieadviseur – Woonkracht10

"Op een leuke ontspannende en interactieve manier weten zij de mensen te betrekken en veranderingen in het team in gang te zetten. Speerpunten worden benoemd en bespreekbaar gemaakt en er wordt gezocht naar de juiste manier om hier mee om te gaan. Zij weten (soms met een vleugje humor) het beste in mensen naar boven te brengen. Nolost is als serieus, toegankelijk, betrokken en hebben aandacht voor de mens achter de mens.”

Sandra Plooster
Manager KCC – Woonkracht10

"Er wordt op een voorspelbare, sprookjesachtige manier een ieder uit je bedrijf / organisatie aan het denken kan worden gezet in tijden van verandering. Nolost laat je nadenken over het geven en pakken van professionele ruimte, waar een steeds grotere vraag naar is icm het hanteren van duidelijke kaders/spelregels."

Ivo van Riel
Directeur – Het Driespan

Dit product in de praktijk

Overig
DHL Express Nederland groeit al jaren als zeer succesvolle organisatie. Waarom DHL Express Nolost inschakelde? ”Good is the enemy of great” aldus CEO Ronald Leunisse. De…

Meer informatie?

Neem contact op met Sandra van Overveld

Of kom langs voor een Mimosa Monday!
 Mimosa Monday?
 • Home
 • Samenvatting
 • Bedrijven
 • Informatie
 • Verhalen
 • Contact

Laat je gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact met je op!

  Neem contact op

  Vul voor meer informatie hieronder je emailadres of telefoonnummer in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om al je vragen te beantwoorden!

  Sandra van Overveld

  People Management Lead