Mensgerichte cultuur

Doel

Het bepalen van de gewenste cultuur en het beïnvloeden van de huidige cultuur.

Activiteiten

Tijdens een strategiedag worden jullie verrijkt met een passende masterclass. Vervolgens brengen we samen de gewenste gedragingen binnen de organisatie in kaart.

Oplevering

Inzicht in de huidige en gewenste cultuur, je bent in staat om het positieve gedrag van medewerkers te stimuleren.

Duur

1 dag (incl. lunch) met 2 trainers.

Prijsindicatie

Bekijk onze tarieven (volgt).

Deze organisaties gingen jou voor

Wat kan je verwachten?

Hoe stel je de mens centraal in je organisatie? Hoe zorg je dat mensen gelukkig en productief zijn? Hoe zorg je voor duidelijke kernwaarden en omgangsnormen? Hoe zorg je ervoor dat je positief gedrag kan stimuleren? De antwoorden op deze vragen komen terug in deze strategiedag.

Mensen die zich goed voelen, presteren beter. Hoe zorg jij ervoor dat dit gebeurt binnen jouw organisatie?

Deze strategiedag is gericht op het bepalen van jouw mensgerichte cultuur en het maken van een start in het bepalen van het gewenste gedrag binnen jouw organisatie. Wat gaat er goed en wat gaat er minder goed?

De masterclass
Thema’s als organisatiegedrag en organisatiecultuur worden verder toegelicht tijdens de masterclass.

Dagdeel ‘aan de slag’
Na de masterclass zullen we samen het DNA van jullie organisatie bepalen. Ook krijg je inzicht in de mogelijkheden om het positieve gedrag te stimuleren en het destructieve gedrag (gedrag wat geluk, gezondheid en gedrevenheid in de weg zit) te elimineren.

Vragen die gedurende de dag beantwoord worden, zijn daarmee:

 • Wat is het DNA van jouw organisatie?
 • Wat is het huidige gedrag en hoe stuur je op wenselijk gedrag?
 • Hoe behoud je gewenst gedrag en verander je ongewenst gedrag?

 

Nog meer inspiratie op een verfrissende locatie?
We geven deze strategiedag incompany, maar je bent ook van harte welkom bij ons in het Stadion de Galgenwaard in Utrecht of in onze Watertoren in Hollands Kroon om nog meer inspiratie op te doen en er even helemaal uit te zijn!

Meer informatie?

Wij vertellen je graag meer over dit product en haar mogelijkheden, om het op maat voor jouw organisatie in te richten!

"De kracht van Nolost is de gefundeerde wetenschappelijke benadering gekoppeld aan een enorme dosis humor, gevoel en positieve energie. Nolost is heeft oneindige praktijkervaring, waardoor zij in staat zijn nieuwe inzichten op een dusdanige manier te verpakken dat het zijn doelgroep raakt.”

Tom Eijck
Cultuurmanager – Unique

"Samen met Nolost zijn we aan de slag gegaan om helder te maken welke richting wij op willen en hoe wij deze koerswijziging wilden vormgeven. Nolost heeft hierbij de rol op zich genomen door kritische vragen te stellen aan ons waarom we bepaalde zaken wilden veranderen. Daarbij hebben zij continu het geluk van de medewerker centraal laten staan. Nolost is voor mij een inspirator die mij heeft leren denken vanuit de kracht van de mens."

Lidy Mostert
Regiomanager – Unique

"Nolost heeft ons geholpen bij het doorbreken van het taboe rond work / life balance. Een gevoelig onderwerp dat ook de verkeerde kant op kan vallen, dus de mogelijkheid om samen een maatwerk programma op te zetten was ideaal. Zij hebben een netwerk van hele fijne professionals en waren in staat om ieder onderwerp van diepgang te voorzien. Het Quality of Life programma heeft in directe zin het verschil gemaakt voor collega’s en indirect een enorme bijdrage geleverd aan het doorbreken van het taboe."

Martijn Vrielink
Operational Director – Incentro

"De effecten zijn nu nog steeds merkbaar. Daar ben ik zó trots op! De inspectie bezoekt gewoon al mijn scholen en zegt: ‘Hoe kan het nou dat jullie op alle scholen, op alle levels, zelfs tot en met de ouders aan toe, dat ik daar dezelfde dingen hoor. Dus wat jij zegt Meindert, dat komt terug in je scholen! Jullie hebben dezelfde taal."

Meindert Eijgenstein
Bestuurder – Stichting Prisma Almere

"Een club met mooie mensen die hoogstaande kwaliteit leveren op analyse en advies. Zeer aansprekend door benadering vanuit harde en zachte factoren. Warme en scherpe professionals. Meest onder de indruk van de data analyse en aanpak smile en squeeze."

Annemarie Hoogeveen
Vice President Cabin – Transavia

Dit product in de praktijk

Onderwijs
Schooldirecteuren zijn verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van “hun school” en hebben daarbij allerlei uitdagingen. Daarom is het fijn als ze bovenschools met…
Overig
Bij Transavia is het van belang dat elke reist fijn verloopt voor de klant. Om goed te zorgen voor haar stewards en stewardessen alsmede…

Meer informatie?

Neem contact op met Sven Rickli

Of kom langs voor een Mimosa Monday!
 Mimosa Monday?
 • Home
 • Samenvatting
 • Bedrijven
 • Informatie
 • Verhalen
 • Contact

Laat je gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact met je op!

  Neem contact op

  Vul voor meer informatie hieronder je emailadres of telefoonnummer in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om al je vragen te beantwoorden!

  Sven Rickli

  Strategisch Directeur