Mensgericht beleid

Doel

Het gewenste mensgerichte personeelsbeleid bepaald op basis van de huidige of aangepaste visie, missie en strategie.

Activiteiten

Tijdens een strategiedag worden jullie verrijkt met een passende masterclass. Vervolgens brengen we samen de huidige situatie en de gewenste situatie in kaart.

Oplevering

Een operationeel uitvoerbaar plan, door de vertaling en concretisering van de visie, missie en strategie.

Duur

1 dag (incl. lunch) met 2 trainers.

Prijsindicatie

Bekijk onze tarieven (volgt).

Deze organisaties gingen jou voor

Wat kan je verwachten?

Zoek je naar de juiste vertaling van jullie missie, visie en strategie naar een concreet mensgericht beleid? Mis je de balans tussen een gestandaardiseerd beleid en een gepersonaliseerd beleid? Zoek je naar oplossingen om het beleid planmatig uit te voeren en dit beleid goed te bewaken? Wij helpen jou graag verder met het opstellen van een duidelijk, concreet én mensgericht beleid.

Mensen die zich goed voelen, presteren beter. Hoe zorg jij ervoor dat jouw personeelsbeleid dit ondersteund?

Deze strategiedag is gericht op het inrichten van een mensgericht personeelsbeleid.

De masterclass
De thema’s instroom, doorstroom en uitstroom worden verder toegelicht tijdens de masterclass.

Dagdeel ‘aan de slag’
Na de masterclass gaan wij bekijken of de huidige visie, missie en strategie past bij een mensgerichte organisatie. Vervolgens brengen wij op de thema’s instroom, doorstroom en uitstroom de risico’s en kansen in kaart die vertaald worden naar het personeelsbeleid.

Vragen die gedurende de dag beantwoord worden, zijn:

 • Hoe vertaal je een mensgerichte strategie naar een mensgericht beleid?
 • Hoe stel je de mens centraal in je organisatie?
 • Hoe zorg je dat je medewerkers productief en gelukkig zijn?

 

Nog meer inspiratie op een verfrissende locatie?
We geven deze strategiedag incompany, maar je bent ook van harte welkom bij ons in het Stadion de Galgenwaard in Utrecht of in onze Watertoren in Hollands Kroon om nog meer inspiratie op te doen en er even helemaal uit te zijn!

Meer informatie?

Wij vertellen je graag meer over dit product en haar mogelijkheden, om het op maat voor jouw organisatie in te richten!

"Op een leuke ontspannende en interactieve manier weten zij de mensen te betrekken en veranderingen in het team in gang te zetten. Speerpunten worden benoemd en bespreekbaar gemaakt en er wordt gezocht naar de juiste manier om hier mee om te gaan. Zij weten (soms met een vleugje humor) het beste in mensen naar boven te brengen. Nolost is als serieus, toegankelijk, betrokken en hebben aandacht voor de mens achter de mens.”

Sandra Plooster
Manager KCC – Woonkracht10

"Ik bewonder de stijl van samenwerken van Nolost enorm. In het eerste contact dat we hadden voor een MTO leerde ik Nolost kennen als zeer deskundig. Zij communiceren helder en komen iedere afspraak na. Zij zijn charmant, intelligent en hebben humor. Met deze eigenschappen heb ik tot op heden met veel plezier met hen gewerkt en dat hoop ik nog vele jaren te doen. Nolost geeft je namelijk erg veel inzicht in hun vakgebied, maar bovenal raken zij je als mens!”

Denise Roks
Strategisch communicatieadviseur – Woonkracht10

"Werken met Nolost is een feest. Vakmanschap ten top en creatief tot in de nieren. Nolost is innovatief en enthousiast en weet een organisatie als geen ander mee te krijgen en in beweging te zetten. Daarnaast onderscheidt Nolost zich door zijn vriendelijkheid en belangstelling voor de mensen waarmee ze werken. Niet eerder in mijn vele jaren als eindverantwoordelijke in organisaties heb ik met zo'n goed cultuurtransformatieproramma gewerkt."

Ben Meijering
Bestuursvoorzitter – Woonkracht10

Dit product in de praktijk

Overig
DHL Express Nederland groeit al jaren als zeer succesvolle organisatie. Waarom DHL Express Nolost inschakelde? ”Good is the enemy of great” aldus CEO Ronald Leunisse. De…
Overig
Bij Transavia is het van belang dat elke reist fijn verloopt voor de klant. Om goed te zorgen voor haar stewards en stewardessen alsmede…
Overheid
Gemeente Zwijndrecht deelt de visie dat de mens centraal staat binnen de organisatie. Door te sturen op geluk, gezondheid en gedrevenheid haalt de gemeente…

Meer informatie?

Neem contact op met Sven Rickli

Of kom langs voor een Mimosa Monday!
 Mimosa Monday?
 • Home
 • Samenvatting
 • Bedrijven
 • Informatie
 • Verhalen
 • Contact

Laat je gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact met je op!

  Neem contact op

  Vul voor meer informatie hieronder je emailadres of telefoonnummer in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om al je vragen te beantwoorden!

  Sven Rickli

  Strategisch Directeur