Coaching Mensgericht Leiderschap

Doel

De leidinggevende te stimuleren in zijn ontwikkeling als mens en leidinggevende, door middel van advies en coaching op het gebied van mensgericht leiderschap.

Activiteiten

Verrijkende, persoonlijke, op maat aangeboden 1-op-1 coachingsgesprekken op een inspirerende locatie.

Oplevering

Helpen om objectief, met nieuwe kennis en vanuit praktijkvoorbeelden uit andere organisaties, te reflecteren en te acteren op dagelijkse casuïstiek

Deze organisaties gingen jou voor

Wat kan je verwachten?

Vind je het lastig om je medewerkers betrokken en bevlogen te houden? Ben je op zoek naar praktische handvaten om op een meer mensgerichte manier te kunnen verbinden en communiceren met je medewerkers? En wil je hier op een gefundeerde manier over leren maar tegelijkertijd mee aan de slag? Dan is deze coaching wat voor jou!

Mensen zijn en blijven het meest waardevolle kapitaal van organisaties. Uit onderzoek blijkt dat mensen die zich goed voelen significant beter presteren. Binnen mensgerichte organisaties is mensgericht leiderschap cruciaal, waarbij de mens centraal wordt gezet met resultaten als gevolg.

De coaching van Nolost bestaat uit individuele 1-op-1 advies en coachingsgesprekken. De gesprekken richten zich op het behandelen van dagelijkse casuïstiek, waarin reflectie en het aanreiken van nieuwe, relevante kennis centraal staat en praktische handvaten gegeven zullen worden. Hierin wordt nieuwe kennis en casuïstiek van andere organisaties aangereikt op het gebied van mensgericht leiderschap, positieve psychologie, verandervermogen en bevlogenheid.

Meer informatie?

Wij vertellen je graag meer over dit product en haar mogelijkheden, om het op maat voor jouw organisatie in te richten!

Dit product in de praktijk

Overig
Een hoge werkdruk vraagt al snel om aandacht, actie en oplossingen en heeft vaak een negatieve associatie. Maar een hoge bevlogenheid? Dat zien we…

Meer informatie?

Neem contact op met Sandra van Overveld

Of kom langs voor een Mimosa Monday!
 Mimosa Monday?
 • Home
 • Samenvatting
 • Bedrijven
 • Informatie
 • Verhalen
 • Contact

Laat je gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact met je op!

  Neem contact op

  Vul voor meer informatie hieronder je emailadres of telefoonnummer in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om al je vragen te beantwoorden!

  Sandra van Overveld

  People Management Lead