People Management consultant stagiair(e)

Hybride, parttime/fulltime

Échte connecties leggen met authentieke en passievolle collega’s, organisaties mensgerichter maken en meedraaien in zeer afwisselende cultuur- en leiderschapsprogramma’s. Kun je je voorstellen hoeveel zingeving jouw stage als People Management consultant bij Nolost biedt? Vanuit huis, ons kantoor in Utrecht en de locaties van klanten ontketen je samen met ons de menselijke revolutie.

Hoe ziet deze unieke stage eruit?

In deze uitdagende stage vervul je de rol van een People Management Consultant! Je ondersteunt diverse mensgerichte klantprojecten en voert zelfstandig deelprojecten voor de klant uit. 

Naast jouw consultancy werkzaamheden draag je ook bij aan de groei en ontwikkeling van de organisatie. Zo help je mee met het vergroten van onze naamsbekendheid door het bedenken en uitvoeren van marketing- en salesactiviteiten. 

De werkzaamheden zijn zeer divers; denk bijvoorbeeld aan het ontwikkelen van mensgerichte workshops en masterclasses, het opstellen van draaiboeken, het bedenken en creëren van interventies (zoals een toolbox voor leidinggevenden), het organiseren van verbindende activiteiten, het coördineren van ludieke klantacties en het schrijven van artikelen en LinkedIn posts. 

Tevens is het mogelijk om een onderzoek uit te voeren bij Nolost. In overleg bepalen we de verhouding onderzoeken versus meewerken.

Je voert je werkzaamheden flexibel uit, bij de klant, op kantoor en thuis.

Jij bent:
 • Masterstudent in de richting van HRM of Psychologie
 • Bevlogen, energiek & flexibel
 • Duurzaam inzetbaar
 • Proactief en zelfsturend
 • Klantgericht 
 • Pas tevreden als de kwaliteit hoog is
Jij hebt:
 • Sterke sociale voelsprieten
 • Passie voor mens en organisatie
 • Analytisch vermogen
 • Project- en time management skills
 • Zelfreflecterend vermogen

No · los · tie (de; v; meervoud: nolosties) persoon, m.n. ambitieus, authentiek, bevlogen en met een vleugje humor.

Wat kun je van ons verwachten?

Jij krijgt:

De kans om duurzame impact te maken op organisaties en hun mensen. Met bevlogen collega’s die graag anders denken en successen en belangrijke momenten in het leven met elkaar vieren. De champagne staat altijd koud! Natuurlijk hebben ook wij aandacht voor jouw geluk, gezondheid en gedrevenheid. Zo krijg je van ons:

 • Een dynamische, uitdagende meewerkstage voor 3 tot 9 maanden
 • Enorme persoonlijke en professionele ontwikkeling
 • Veel verantwoordelijkheid, vertrouwen en vrijheid 
 • Energieke en inspirerende werkomgeving
 • Gezellige activiteiten met collega’s, zoals wintersport of een borrelavondje.
 • Elke dag een gezonde lunch. De koelkast is goed gevuld én afgestemd op ieders dieetwensen!
 • Ontspanning tijdens het werk. Denk aan een potje tafeltennis of darten met collega’s, maar ook aan yoga, een massagestoel, fitness met de bedrijfspas en fijne herstelmomenten op je thuiswerkplek.
 • Veel flexibiliteit 
 • Een passende stagevergoeding
 
 
Feeling Good. Working Better.

Dat is het motto van ons high-end onderzoeks- en adviesbureau op het gebied van organizational wellbeing. Onze missie? Alle medewerkers met meer plezier het beste uit zichzelf laten halen. Je komt terecht in een bevlogen team van 25 consultants en analisten die bouwen aan mensgerichte organisaties. Daarbij gaan we voor persoonlijke relaties en oprechte aandacht voor onze klanten én elkaar. Want ook bij ons sta jij als mens centraal. Samen bekijken we wat jouw hart sneller laat kloppen en hoe je jouw kwaliteiten ten volle kunt benutten. Lees meer over Nolost.

Solliciteer!

Ontketen jij samen met ons de menselijke revolutie? Solliciteer direct onder aan deze pagina. Heb je vragen over de functie? Stuur dan een mail naar Jolien, People management consultant, via jolienbergman@nolost.nl.

mensgerichte teamsessies, teambuilding, teamdag

Stap 1 - Kennismaking

We zijn benieuwd naar jou als persoon, jouw motivatie en jouw kwaliteiten. Daarom vragen we je om alvast je cv en motivatie met ons te delen via onderstaand contactformulier. Zien we een match? Dan plannen we een gesprek in om te kijken of de klik wederzijds is. We kijken ernaar uit je te leren kennen.

contact koffie vierkant

Stap 2 - Interview

Matchen we op het gebied van persoon, profiel en timing? Dan gaan we graag verder met elkaar in gesprek. Je maakt een consultancycasus en we zoeken de verdieping met elkaar op: passen we goed bij elkaar op persoonlijk en professioneel vlak?

vinkjes - vierkant

Stap 3 - Referentiecheck

Op basis van onze ervaringen in de procedure en input van ten minste één referent, laten we je weten of we een plek voor jou zien in ons team.

mensgerichte teamsessies, teambuilding, teamdag

Stap 4 - Arbeidsvoorwaarden

Voordat we je verwelkomen binnen ons team, bespreken we jouw primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. We vinden het belangrijk dat er aandacht is voor successen, verbinding en ontwikkeling. Onze secundaire arbeidsvoorwaarden ondersteunen deze filosofie, want bij Nolost realiseren we maar al te goed hoe belangrijk het is om je goed te voelen in je werk!

doel-vierkant

Stap 5 - Starten

Gefeliciteerd, we kijken ernaar uit om je te verwelkomen in het team! We geven je de juiste begeleiding en handvatten, zodat je kunt floreren in de organisatie en je een échte Nolostie gaat voelen.

  Jouw gegevens

  Upload je CV

  Upload je motivatie

  Vragen over de vacature?

  Neem contact op met Jelte Hoekstra voor eventuele vragen over de vacature.

  Telefoonnummer: 06 341 968 44

  E-mail: jeltehoekstra@nolost.nl