Marketing Lead

Vacature

Word jij onze nieuwe Marketing Lead?

No · los · tie (de; v; meervoud: nolosties) persoon, m.n. ambitieus, authentiek, bevlogen en met een vleugje humor.

Hoe ziet deze unieke baan eruit?

Als Marketing Lead zorg je ervoor dat de bedrijfsstrategie wordt vertaald naar een heldere sales- en marketingstrategie. Je motiveert en helpt collega’s om de zichtbaarheid, naamsbekendheid en vindbaarheid van Nolost te verbeteren. Samen met het team ontwikkel je slimme (online) marketing tools waarmee we onze doelgroep bereiken en hen uitnodigen om deel te nemen aan de menselijke revolutie. 

De werkzaamheden zijn zeer divers: denk aan het bepalen en monitoren van sales KPI’s en marketing doelstellingen, het uitdenken van de conversiefunnel, het aansturen van het team (1,5 FTE), het bedenken en uitvoeren van concrete online (SEO en SEA) en offline campagnes, het schrijven van prikkelende content en artikelen voor onze sociale media en het verwezenlijken van externe publicaties op platformen, podcasts, de radio.

Met jouw brede interesse, ervaring, leergierigheid én kunde om je volledig in onze doelgroep te verplaatsen, draag jij bij aan onze missie om zoveel mogelijk mensen en organisaties te activeren om deel te nemen aan de mensgerichte revolutie.

Tot slot, denken we niet graag in hokjes, dus het kan zomaar gebeuren dat we jouw creativiteit en expertise inzetten op projecten, bijvoorbeeld bij het bedenken van een campagne om medewerkers van onze klanten te activeren voor deelname.

Jij hebt:
 • Een afgeronde WO- of HBO-opleiding (marketing gerelateerd)
 • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring
 • Ervaring met het aansturen van een team (mensgericht leiderschap)
 • Passie voor zowel marketing als mens & organisatie
 • Ervaring met B2B-marketing
 • Groot inlevingsvermogen in onze doelgroep
 • Ervaring met online marketing (SEO, SEA, Google Analytics, LinkedIn Advertising, Mailchimp en WordPress)
 • Project- en time management skills
Jij bent:
 • Minimaal 3 dagen per week beschikbaar
 • Zeer communicatief vaardig, zowel mondeling als schriftelijk
 • Creatief
 • Op de hoogte van de laatste trend & ontwikkelingen
 • Bevlogen, energiek & flexibel
 • Duurzaam inzetbaar
 • Proactief en zelfsturend
 • Pas tevreden als de kwaliteit hoog is.

Wat kun je van ons verwachten?

Jij krijgt:
 • Een dynamische, uitdagende baan
 • Enorme persoonlijke en professionele ontwikkeling
 • Veel verantwoordelijkheid, vertrouwen en vrijheid 
 • Een energieke en inspirerende werkomgeving
 • Een overheerlijke en gezonde lunch wanneer je op ons unieke kantoor werkt
 • Ontspanning tijdens het werk (tafeltennis, massagestoel, darten, yoga, fitness met bedrijfspas op kantoor, of fijne herstelmomenten op de thuiswerkplek) 
 • Veel flexibiliteit 
 • Goede arbeidsvoorwaarden


Feeling Good. Working Better.

Onze missie is alle medewerkers met meer plezier het beste uit zichzelf te laten halen; daarom helpen wij organisaties mensgerichter te worden en daarmee verzuim en verloop terug te dringen.

Wij zijn een energiek, bevlogen en groeiend high-end onderzoeks- en adviesbureau op het gebied van organizational wellbeing. Met een bevlogen en persoonlijk team van consultants en analisten, overbruggen we  vanuit de organisatiepsychologie het gat tussen dat wat de wetenschap weet en organisaties doen.

We doen dit door het analyseren van organisatiegedrag en -data en helpen de juiste interventies in te zetten om de inzetbaarheid van medewerkers te vergroten. Wij streven naar een mensgerichte revolutie, want we geloven dat mensgerichte organisaties de beste en meest duurzame resultaten bereiken.

Bij onze eigen Nolosties kijken we ook naar de mens achter de medewerker en zijn we nieuwsgierig naar wat jouw hart sneller laat kloppen. In onze missie om de menselijke revolutie te ontketenen, benutten we elkaars unieke kwaliteiten en laten we ons dagelijks inspireren door onze collega’s. Onze gezamenlijke passie om organisaties mensgerichter te maken is wat ons verbindt, en we kunnen niet wachten deze met jou te delen!

Voldoe jij aan de voorwaarden en sluiten jouw wensen en persoonlijkheid aan bij ons?

En kun je niet wachten om een potje te tafeltennissen met het Nolost team?

mensgerichte teamsessies, teambuilding, teamdag

Stap 1 - Kennismaking

Kennismaken kan altijd! We zijn benieuwd naar jou als persoon, jouw motivatie en jouw kwaliteiten en willen je daarom vragen om alvast jouw CV en motivatie met ons te delen via onderstaand contactformulier. Indien we een match zien, zullen we een kennismakingsgesprek inplannen om te kijken of de klik wederzijds is.

Bij vragen kun je  een e-mail naar Jelte sturen. We kijken er naar uit je te leren kennen!

contact koffie vierkant

Stap 2 - Interview

Indien uit het kennismakingsgesprek naar voren komt dat het voor beiden matcht op gebied van persoon, profiel en timing, dan gaan we verder met elkaar in gesprek. In aanloop van dit gesprek maak je een consultancy casus en zullen we verder de verdieping opzoeken: passen we goed bij elkaar op persoonlijk en professioneel vlak?

vinkjes - vierkant

Stap 3 - Referentiecheck

Op basis van onze ervaringen in de procedure en input van tenminste één referent, zullen we je laten weten of jij de juiste aanvulling bent voor ons team !

Prijsindicatie - V3 - Nolost

Stap 4 - Arbeidsvoorwaarden

Voordat we je verwelkomen binnen ons team, zullen we in gesprek gaan om de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden overeen te komen. We vinden het belangrijk dat er aandacht is voor successen, verbinding en ontwikkeling. Onze secundaire arbeidsvoorwaarden ondersteunen deze filosofie, want bij Nolost realiseren we maar al te goed hoe belangrijk het is om je goed te voelen in je werk!

doel-vierkant

Stap 5 - Starten

Gefeliciteerd, we kijken ernaar uit om je te verwelkomen in het team! We zullen je de juiste begeleiding en handvatten geven, zodat je kunt floreren in de organisatie en je een échte Nolostie gaat voelen.

  Jouw gegevens

  Upload je CV

  Upload je motivatie

  Vragen over de vacature?

  Neem contact op met Jelte Hoekstra voor eventuele vragen over de vacature.

  Telefoonnummer: 06 341 968 44

  E-mail: jeltehoekstra@nolost.nl