Gastvrouw (m/v)

Vacature

Word jij onze meest geliefde collega?

No · los · tie (de; v; meervoud: nolosties) persoon, m.n. ambitieus, authentiek, bevlogen en met een vleugje humor.

Hoe ziet deze unieke baan eruit?

Als gastvrouw/gastheer zorg jij voor optimale werkomstandigheden en een fijne sfeer voor de collega’s en gasten op ons kantoor in Utrecht.

Bij Nolost werken we met ruim 20 collega’s samen om Nederland mensgerichter te maken. Door ervoor te zorgen dat de medewerkers van onze klanten zich goed voelen en in een fijne organisatiecultuur werken halen zij het beste uit zichzelf en zijn deze organisaties succesvoller.

Om dit succesvol te kunnen doen is het essentieel dat onze collega’s zich ook goed voelen en daarin is de rol van gastvrouw of gastheer essentieel! We verwachten dan ook van jou dat je goed inziet wat er nodig is om dit te faciliteren. De belangrijkste taken zijn:

 • Het verzorgen van de lunch van A tot Z (boodschappen bestellen, tafel dekken, salade maken en alles weer netjes opruimen)
 • Ons kantoor netjes en schoon houden (opruimen, vaatwasser in- en uitruimen, regelmatig bureaus schoonmaken en stofzuigen waar nodig)
 • Onze gasten met enthousiasme en een grote glimlach ontvangen en van een drankje voorzien
 • Uitvoeren van incidentele taken om het team te ondersteunen

Je bent de enige in deze rol, dat geeft je veel vrijheid, maar vraagt ook zelfstandigheid.

Jij hebt:
 • Een vriendelijk en verzorgend karakter
 • Ervaring in een rol met vergelijkbare verantwoordelijkheden (als werk of privé, dat maakt ons niet zoveel uit)
 • Oog voor detail
 • Passie voor gezond en lekker eten
 • Een gezonde leefstijl
 • Goede communicatieve vaardigheden
Je bent:
 • 3 tot 5 dagen / ochtenden per week beschikbaar (in ieder geval op maandag, dinsdag, woensdag tot ± 14u)
 • Een echte aanpakker
 • Zelfstandig en proactief
 • Bevlogen, energiek & flexibel
 • Duurzaam inzetbaar

Wat kun je van ons verwachten?

Jij krijgt:
 • Heel veel waardering van collega’s en gasten voor de fijne verzorging
 • Een energieke en inspirerende werkomgeving met veel humor
 • Veel verantwoordelijkheid, vertrouwen en vrijheid 
 • Een overheerlijke en gezonde lunch wanneer je op ons unieke kantoor werkt
 • Ontspanning tijdens het werk (tafeltennis, massagestoel, darten, meditatie, yoga, fitness met bedrijfspas op kantoor, etc.) 
 • Goede arbeidsvoorwaarden
 
 

 
 
Feeling Good. Working Better.

Onze missie is alle medewerkers met meer plezier het beste uit zichzelf te laten halen. Daarom helpen wij organisaties mensgerichter te worden en daarmee verzuim en verloop terug te dringen.

Wij zijn een energiek, bevlogen en groeiend high-end onderzoeks- en adviesbureau op het gebied van organizational wellbeing. We zijn een bevlogen en persoonlijk team van consultants en analisten, dat vanuit de organisatiepsychologie het gat overbrugt tussen dat wat de wetenschap weet en organisaties doen.

We analyseren organisatiegedrag en -data en helpen de juiste interventies in te zetten om de inzetbaarheid van medewerkers te vergroten. Wij streven naar een mensgerichte revolutie, want we geloven dat mensgerichte organisaties de beste en meest duurzame resultaten bereiken.

Bij onze eigen Nolosties kijken we ook naar de mens achter de medewerker en zijn we nieuwsgierig naar wat jouw hart sneller laat kloppen. In onze missie om de menselijke revolutie te ontketenen, benutten we elkaars unieke kwaliteiten en laten we ons dagelijks inspireren door onze collega’s. Onze gezamenlijke passie om organisaties mensgerichter te maken is wat ons verbindt, en we kunnen niet wachten deze met jou te delen!

Voldoe jij aan de voorwaarden en sluiten jouw wensen en persoonlijkheid aan bij ons?

En kun je niet wachten om een potje te tafeltennissen met het Nolost team? 

mensgerichte teamsessies, teambuilding, teamdag

Stap 1 - Kennismaking

Kennismaken kan altijd! We zijn benieuwd naar jou als persoon, jouw motivatie en jouw kwaliteiten en willen je daarom vragen om alvast jouw CV en motivatie met ons te delen via onderstaand contactformulier. Indien we een match zien, zullen we een gesprek inplannen om te kijken of de klik wederzijds is.

Bij vragen kun je een e-mail naar Jolien sturen. We kijken er naar uit je te leren kennen!

contact koffie vierkant

Stap 2 - Gesprek

In het gesprek maken we uitgebreid kennis, gaan we dieper in op jouw motivatie en kan je alles vragen over de functie. Het doel van het gesprek is dat we beide een goed gevoel hebben bij elkaar, de organisatie en de rol.
Na afloop van het gesprek zullen we dit telefonisch afstemmen. Als we beide enthousiast zijn gaan we door naar de volgende stap.

vinkjes - vierkant

Stap 3 - Referentiecheck

We vinden het altijd fijn om met iemand te spreken die eerder met jou heeft samengewerkt. Vaak een mooie bevestiging van wat er in het gesprek naar voren is gekomen dus daarna kunnen we dan door naar een afrondend gesprek.

Prijsindicatie - V3 - Nolost

Stap 4 - Arbeidsvoorwaarden

Voordat we je verwelkomen binnen ons team, zullen we in gesprek gaan om de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden overeen te komen. We vinden het belangrijk dat er aandacht is voor successen, verbinding en ontwikkeling. Onze secundaire arbeidsvoorwaarden ondersteunen deze filosofie, want bij Nolost realiseren we maar al te goed hoe belangrijk het is om je goed te voelen in je werk!

doel-vierkant

Stap 5 - Starten

Gefeliciteerd, we kijken ernaar uit om je te verwelkomen in het team! We zullen je de juiste begeleiding en handvatten geven, zodat je kunt floreren in de organisatie en je een échte Nolostie gaat voelen.

  Jouw gegevens

  Upload je CV

  Upload je motivatie

  Vragen over de vacature?

  Neem contact op met Jelte Hoekstra voor eventuele vragen over de vacature.

  Telefoonnummer: 06 341 968 44

  E-mail: jeltehoekstra@nolost.nl