People Stories Consultant

Vacature

Word jij onze nieuwe People Stories Consultant?

No · los · tie (de; v; meervoud: nolosties) persoon, m.n. ambitieus, authentiek, bevlogen en met een vleugje humor.

Hoe ziet deze unieke baan eruit?

Als People Stories Consultant stimuleer je de trots, bevlogenheid, betrokkenheid en verbinding binnen organisaties. Dit doe je door het vertellen van échte verhalen, van échte mensen.

De People Stories consultancy werkzaamheden zijn zeer divers. Je gaat zelfstandig projecten bij diverse organisaties uitvoeren, waarbij je verhalen op gaat halen bij mensen van de organisaties die je omzet tot prachtige People Stories middels impactvolle video’s, ervaringsverhalen, blogs of andere communicatie uitingen. Daarnaast denk je ook creatief mee over manieren van beïnvloeden van gedrag. En niet geheel onbelangrijk, je maakt deel uit van het meest bevlogen, gezellige en mensgerichte team van Nederland.

Naast jouw consultancy werkzaamheden draag je ook bij aan de groei en ontwikkeling van de organisatie. Zo krijg je de verantwoordelijkheid om nieuwe relaties en projecten te creëren en maken strategische projecten en marketing werkzaamheden ook deel uit van jouw takenpakket.

Je voert je werkzaamheden flexibel uit: bij de klant, op kantoor en vanuit huis.

Jij hebt:
 • Minimaal een afgeronde HBO-opleiding
 • Relevante werkervaring op het snijvlak van communicatie & gedragsverandering
 • Passie voor mens en organisatie
 • Project- en time management skills
 • Zelfreflectief vermogen
 • Een groot persoonlijk netwerk
 • Video, regie en productie skills 

 

Jij bent:
 • 3 of 4 dagen per week beschikbaar
 • Een storyteller
 • Organisatiesensitief
 • Bevlogen, creatief, energiek & flexibel
 • Duurzaam inzetbaar
 • Proactief en zelfsturend
 • Pas tevreden als de kwaliteit hoog is
 

Wat maak je dan precies?

Corporate stories, korte video’s en documentaires. Je vertelt échte verhalen van échte mensen om organisaties te helpen om de juiste mensen aan te trekken, te behouden, maar ook te laten floreren op verschillende gebieden. Deze gebieden betrekken productiviteit en het motiveren van werknemers, maar ook het verhogen van werkplezier en het stimuleren van verbinding met elkaar en met de organisatie. 

Zie hieronder de trailer van één van de high impact mini docu’s die wij hebben gemaakt 🙂

Wat kun je van ons verwachten?

Jij krijgt:
 • Een dynamische en uitdagende baan (3 of 4 dagen per week)
 • Enorme persoonlijke en professionele ontwikkeling
 • Veel verantwoordelijkheid, vertrouwen en vrijheid 
 • Een energieke en inspirerende werkomgeving
 • Een overheerlijke en gezonde lunch wanneer je op ons unieke kantoor werkt
 • Ontspanning tijdens het werk (tafeltennis, massagestoel, darten, yoga, fitness met bedrijfspas op kantoor, of fijne herstelmomenten op de thuiswerkplek) 
 • Veel flexibiliteit 
 • Goede arbeidsvoorwaarden
 

 

Feeling Good. Working Better.

Onze missie is alle medewerkers met meer plezier het beste uit zichzelf te laten halen; daarom helpen wij organisaties mensgerichter te worden en daarmee verzuim en verloop terug te dringen.

Wij zijn een energiek, bevlogen en groeiend high-end onderzoeks- en adviesbureau op het gebied van organizational wellbeing. Met een bevlogen en persoonlijk team van consultants en analisten, overbruggen we  vanuit de organisatiepsychologie het gat tussen dat wat de wetenschap weet en organisaties doen.

We doen dit door het analyseren van organisatiegedrag en -data en helpen de juiste interventies in te zetten om de inzetbaarheid van medewerkers te vergroten. Wij streven naar een mensgerichte revolutie, want we geloven dat mensgerichte organisaties de beste en meest duurzame resultaten bereiken.

Bij onze eigen Nolosties kijken we ook naar de mens achter de medewerker en zijn we nieuwsgierig naar wat jouw hart sneller laat kloppen. In onze missie om de menselijke revolutie te ontketenen, benutten we elkaars unieke kwaliteiten en laten we ons dagelijks inspireren door onze collega’s. Onze gezamenlijke passie om organisaties mensgerichter te maken is wat ons verbindt, en we kunnen niet wachten deze met jou te delen!

Voldoe jij aan de voorwaarden en sluiten jouw wensen en persoonlijkheid aan bij ons?

En kun je niet wachten om een potje te tafeltennissen met het Nolost team? 

mensgerichte teamsessies, teambuilding, teamdag

Stap 1 - Kennismaking

Kennismaken kan altijd! We zijn benieuwd naar jou als persoon, jouw motivatie en jouw kwaliteiten en willen je daarom vragen om alvast jouw CV en motivatie met ons te delen via onderstaand contactformulier. Indien we een match zien, zullen we een kennismakingsgesprek inplannen om te kijken of de klik wederzijds is.

Bij vragen kun je een e-mail naar Jelte sturen. We kijken er naar uit je te leren kennen!

contact koffie vierkant

Stap 2 - Interview

Indien uit het kennismakingsgesprek naar voren komt dat het voor beiden matcht op gebied van persoon, profiel en timing, dan gaan we verder met elkaar in gesprek. In aanloop van dit gesprek maak je een consultancy casus en zullen we verder de verdieping opzoeken: passen we goed bij elkaar op persoonlijk en professioneel vlak?

vinkjes - vierkant

Stap 3 - Referentiecheck

Op basis van onze ervaringen in de procedure en input van tenminste één referent, zullen we je laten weten of jij de juiste aanvulling bent voor ons team !

Prijsindicatie - V3 - Nolost

Stap 4 - Arbeidsvoorwaarden

Voordat we je verwelkomen binnen ons team, zullen we in gesprek gaan om de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden overeen te komen. We vinden het belangrijk dat er aandacht is voor successen, verbinding en ontwikkeling. Onze secundaire arbeidsvoorwaarden ondersteunen deze filosofie, want bij Nolost realiseren we maar al te goed hoe belangrijk het is om je goed te voelen in je werk!

doel-vierkant

Stap 5 - Starten

Gefeliciteerd, we kijken ernaar uit om je te verwelkomen in het team! We zullen je de juiste begeleiding en handvatten geven, zodat je kunt floreren in de organisatie en je een échte Nolostie gaat voelen.

  Jouw gegevens

  Upload je CV

  Upload je motivatie

  Vragen over de vacature?

  Neem contact op met Jelte Hoekstra voor eventuele vragen over de vacature.

  Telefoonnummer: 06 341 968 44

  E-mail: jeltehoekstra@nolost.nl