Pas jij perfect binnen ons team?

Open sollicitatie

Word jij onze nieuwste aanwinst?

No · los · tie (de; v; meervoud: nolosties) persoon, m.n. ambitieus, authentiek, bevlogen en met een vleugje humor.

Open Sollicitatie

Soms voel je gewoon een klik en moet een samenwerking wel tot mooie dingen leiden. Dat er dan op dat moment geen passende vacature open staat houdt je niet tegen. Het zou zonde zijn als we elkaar niet ontmoeten om te onderzoeken waar onze dromen, passies, ambities en energie samenkomen, en waar dat toe kan leiden.

In dat geval kan je een open sollicitatie sturen, we zullen deze altijd beoordelen en de mogelijkheden afwegen. En ook als er op dat moment geen ruimte is voor verdere groei, als de klik wederzijds is sta je bovenaan de lijst op het moment dat er wel weer vacatures zijn.

Dus stuur ons zeker je CV en motivatie en wie weet wat de toekomst brengt!

Feeling Good. Working Better.

Onze missie is alle medewerkers met meer plezier het beste uit zichzelf te laten halen. Daarom helpen wij organisaties mensgerichter te worden en daarmee verzuim en verloop terug te dringen.

Wij zijn een energiek, bevlogen en groeiend high-end onderzoeks- en adviesbureau op het gebied van organizational wellbeing. We zijn een bevlogen en persoonlijk team van consultants en analisten, dat vanuit de organisatiepsychologie het gat overbrugt tussen dat wat de wetenschap weet en organisaties doen.

We analyseren organisatiegedrag en -data en helpen de juiste interventies in te zetten om de inzetbaarheid van medewerkers te vergroten. Wij streven naar een mensgerichte revolutie, want we geloven dat mensgerichte organisaties de beste en meest duurzame resultaten bereiken.

Bij onze eigen Nolosties kijken we ook naar de mens achter de medewerker en zijn we nieuwsgierig naar wat jouw hart sneller laat kloppen. In onze missie om de menselijke revolutie te ontketenen, benutten we elkaars unieke kwaliteiten en laten we ons dagelijks inspireren door onze collega’s. Onze gezamenlijke passie om organisaties mensgerichter te maken is wat ons verbindt, en we kunnen niet wachten deze met jou te delen!

    Jouw gegevens

    Upload je CV

    Upload je motivatie