Tarieven en Voorwaarden

Helder en transparant

Tarieven

Wij zijn helder en transparant in onze tarieven en kijken graag samen naar financieringsmogelijkheden. Uiteraard vragen oplossingen op maat ook tarieven op maat. Aangepaste tarieven voor langlopende contracten, interim opdrachten en detachering zijn beschikbaar op aanvraag, neem hiervoor gerust contact met ons op!

Standaard tarieven consultancy

Medewerkers

580 per dagdeel
  • Gericht op medewerkers
  • Operationele impact

Leidinggevenden

660 per dagdeel
  • Gericht op leidinggevenden
  • Management impact

Directie

740 per dagdeel
  • Gericht op directieniveau
  • Strategische impact

Kwaliteitsborging

375 per week
  • Projectmanagement
  • 4-ogen principe

Tarieven analyses, interventies en overige tarieven

Een download met budgetindicaties voor onze verschillende diensten komt later beschikbaar, maar voor een offerte of een vraag wat wij binnen een bepaald budget voor jullie kunnen betekenen kan je uiteraard contact met ons opnemen.

Financieringsmogelijkheden

Wij denken graag mee over de financiering van een project, hierbij beschikken wij over de volgende mogelijkheden:

CRKBO-erkenning

In ons team zitten veel door het CRKBO erkende docenten. Daarmee mogen we opleidingswerkzaamheden tegen 0% btw factureren.

Subsidies overheid

Vanuit onze planmatige en goed gedocumenteerde aanpak en uitvoer is het eenvoudiger om aan de administratieve verplichtingen rond subsidies te voldoen. Daarbij hebben we in onze organisatie de afgelopen jaren veel subsidie-expertise opgebouwd waardoor we klanten in dit traject ook (bijna) volledige kunnen ontzorgen. Veel gebruikte en huidige subsidies zijn:

Interventiebudgetten partners

Onder andere CZ, Aon hebben budgetten beschikbaar om hun klanten te helpen. Omdat onze dienstverlening aansluit bij de ambitie van deze partners om zoveel mogelijk medewerkers gelukkig, gezond en gedreven aan het werk te hebben en houden kunnen we vaak aanspraak maken op deze budgetten.

Nolost Maatschappelijk budget

Voor organisaties met een maatschappelijk belang heeft Nolost een jaarlijks budget gereserveerd als tegemoetkoming in de projectkosten, neem contact met ons op voor meer informatie en voorwaarden.

Voorwaarden

Download hier de belangrijkste documenten rond onze voorwaarden