Stadion Galgenwaard te Utrecht

Onze locatie in het FC Utrecht Stadion

Centraal en goed bereikbaar

Ons kantoor

Ons hoofdkantoor vind je in het Stadion Galgenwaard, Utrecht. Wij verwelkomen je graag op ons eigen kunstgras en zullen je niet weg laten gaan zonder dat je het uitzicht op het voetbalveld hebt bekeken, de massagestoel hebt geprobeerd en gewonnen hebt tijdens een potje darten, tafelvoetbal of tafeltennis. Kortom, kom langs op een unieke locatie!

Locatie Stadion – Utrecht

Onze inrichting

Over alle ruimtes is nagedacht en zo hebben we samen met onze vrienden van EnergyPlatform een unieke en inspirerende kantooromgeving ontwikkeld.

Onze woonkamer is ingericht om een huiselijk gevoel te creëren. Het overleg is een stuk gemoedelijker in deze kamer. Plof gerust even neer op de bank om met je laptop op je schoot te werken. 

Na een lange zit even toe aan een stukje ontspanning? Wij gaan een potje tafelvoetbal, boksen of darts niet uit de weg.

Waarom een stadion?

Topsport

Het stadion van FC Utrecht is een topsportlocatie. In de drukte van tegenwoordig, de hoge werkdruk en hoge verwachtingen is het leven ook topsport geworden. Door ons (werk)leven te vergelijken met topsport, kunnen wij een aantal lessen leren. Eén van deze lessen is de aandacht voor herstel naast het harde trainen. Je lichaam heeft de behoefte te herstellen en presteert daardoor ook beter.

Unieke ruimtes

De lessen uit de topsport en de unieke locatie in het stadion hebben wij verwerkt in ons kantoor. De grasmat van het veld is doorgetrokken naar binnen, en over alle ruimtes is nagedacht. Denk hierbij bijvoorbeeld aan ruimtes waar volop plek is voor ontspanning (massagestoel, hangmat, strandstoelen), maar ook ruimtes waarin je kan presteren (focusruimte, fietsbureaus, boardroom). Kortom, wij vinden ons kantoor een unieke locatie waar wij met plezier gasten ontvangen en workshops en inspiratiesessies geven!

Wil jij even wegdromen zodat de creatieve ideeën borrelen vanuit jouw onderbewuste? Een powernap in de hangmat doet wonderen. 

Na het presteren op een werkdag zoals bijvoorbeeld een intensieve meeting of een productieve middag achter je computer, is het heerlijk om even bij te komen en te herstellen in onze massagestoel

Tijdens onze vrijdagmiddag borrels (of op een woensdag of donderdag) kun je hier genieten van een heerlijk 0.0% biertje van de tap!

Wil je langskomen?

Neem contact op en we kijken wie de meeste punten maakt tijdens een potje tafeltennis!