Onze diensten

De mens staat centraal

Wat wij doen?
Dat wil ik zien
Dat wil ik lezen
Video afspelen
Sluit dit aan bij jouw overtuigingen?
Onze unieke, bewezen en succesvolle aanpak is Mensgericht, Datagedreven en Resultaatgestuurd.
Nolost kan op verschillende manieren helpen door het gedrag binnen jouw organisatie écht te begrijpen en te beïnvloeden. We kunnen jouw team opleiden, inspireren of activeren!

People Analytics

  • Er is steeds meer data in organisaties. Ook rondom het welzijn en presteren van jouw medewerkers. Ben je benieuwd welke inzichten hier uit te halen zijn? Of krijg je als HR business partner steeds vaker de vraag om je beleidskeuzes te onderbouwen met data en cijfers? In al deze gevallen kunnen wij je helpen!

People Development

  • Blijven leren is heel erg belangrijk, daarom bieden wij mogelijkheden voor de mens om zich te blijven ontwikkelen. Neem een duik in de kennisgeving van Nolost! Wij bieden opleidingen, inspiratiesessies, leiderschapssessies en coaching aan. Op welk vlak wil jij jezelf ontwikkelen?

People Management

  • Wil jij het verzuim en verloop in jouw organisatie verlagen? Gebeurt er al heel veel, maar dalen de cijfers nog niet? Dan helpen wij jou graag bij het optimaliseren van de inzetbaarheid van jouw medewerkers. Dit doen we door echt de behoefte te begrijpen en het gewenste gedrag te stimuleren.

People Stories

  • We delen échte verhalen van échte mensen door het maken van corporate stories, video’s en documentaires. Hiermee help je de juiste mensen aan te trekken, te behouden, maar ook te laten floreren op verschillende gebieden. Deze gebieden betrekken productiviteit en het motiveren van werknemers, maar ook het verhogen van werkplezier en het stimuleren van verbinding met elkaar en met de organisatie.
kpi's meten, hr metrics, hr analytics, people analytics

Een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden?

Neem contact op

Vul voor meer informatie hieronder je emailadres of telefoonnummer in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om al je vragen te beantwoorden!

Chris Flink

Analytics Directeur