Mensgerichte teamsessies

Creëer betrokkenheid, motivatie en plezier en ervaar betere resultaten!

Herken jij je in onderstaande uitdagingen?
Om je hierbij te helpen, hebben wij als People Management Experts diverse mogelijkheden voor een op maat gemaakte teamsessie: zowel voor reguliere teams als leiderschapsteams!

Waarom een mensgerichte teamsessie?

De ultieme uitkomst

Bevlogen en succesvol samenwerken?

Stap 1. Bepaal zelf welke teamsessie bij jullie past

We bieden verschillende teamsessies aan, zodat jullie kunnen kiezen wat echt bij jullie past. Scroll naar beneden voor het keuzemenu

Stap 2. Kies de passende spreker voor jullie team

Na het kiezen van het onderwerp, is het de hoogste tijd om een van onze inspirerende gastsprekers te selecteren. Elke spreker biedt elke teamsessie aan, dus wie past het beste bij jullie? 

Stap 3. Bepaal de beste locatie voor jullie wensen

Elke sessie wordt online én fysiek aangeboden. Kiezen jullie voor een interactieve online versie, of gaan jullie voor een bijzondere locatie vol ruimte en frisse buitenlucht?

Kies jouw thema, spreker en locatie!

De teamsessies

Kies uit drie verschillende onderwerpen

De sprekers

Kies uit vijf verschillende gastsprekers

De locatie

Kies uit verschillende locaties

Zijn jullie klaar samen te verbinden en verbeteren?

Download dan de one pager met meer informatie of download eerst onze 3 tips om om het teamgevoel aan te wakkeren! 

Benieuwd naar hoe een teamdag in de Watertoren er uit ziet?

Bekijk de video voor een impressie!​

Deze organisaties gingen jou voor

Overzicht met organisaties die ook een teamsessie hebben gedaan bij Nolost.

‘’Wat het ons absoluut heeft gebracht, is dat we regelmatig het woord ‘Nolost’ gebruiken, als we met elkaar de neiging hebben terug te gaan naar die financiële focus. Dan hoef ik dus niet terug te verwijzen naar de mensgerichte benadering, nee, dan hoef ik alleen maar te zeggen: ‘Nolost!’’

Sacha van der Velde
HR Director – Capgemini

"Werken met Nolost is een feest. Vakmanschap ten top en creatief tot in de nieren. Nolost is innovatief en enthousiast en weet een organisatie als geen ander mee te krijgen en in beweging te zetten. Daarnaast onderscheidt Nolost zich door zijn vriendelijkheid en belangstelling voor de mensen waarmee ze werken. Niet eerder in mijn vele jaren als eindverantwoordelijke in organisaties heb ik met zo'n goed cultuurtransformatieproramma gewerkt."

Ben Meijering
Bestuursvoorzitter – Woonkracht10

"Als cijfer voor de dienstverlening geef ik een 9, bereikbaarheid en communicatie verliep erg soepel en de inhoud van het onderzoek, met name het resultaat, is erg bruikbaar. We hebben een goed beeld hebben van de visie/perceptie van het management over de voor ons belangrijke zaken zodat we op een goede manier invulling geven aan de ontwikkeling van onze managers."

Chantal van Lierop
HR Manager – GGZ Eindhoven

"Erg plezierige samenwerkingspartner met een waardevol instrument. Inmiddels kent Nolost onze organisatie en dat is zeer plezierig. Nolost denkt mee, geeft praktische tips en helpt mij om uitslagen 'handen en voeten' te geven. De consultants zijn goed en kundig. Nav de uitkomsten van de vragenlijst zijn er ontzettend veel acties in gang gezet en gebeurt er écht wat in de organisatie. Het is wat mij betreft een middel geweest om draagvlak en bewustwording bij directie te krijgen en creëren."

Jojanneke Struijs
HR Manager – Van Oers

"Een club met mooie mensen die hoogstaande kwaliteit leveren op analyse en advies. Zeer aansprekend door benadering vanuit harde en zachte factoren. Warme en scherpe professionals. Meest onder de indruk van de data analyse en aanpak smile en squeeze."

Annemarie Hoogeveen
Vice President Cabin – Transavia

"Nolost heb ik leren kennen als warm, integere, geïnteresseerde en mensgerichte personen. Zij hebben mij zowel zakelijk als privé op meerdere manieren handvaten gegeven om zaken op een prettigere en efficiëntere manier te doen. Dit deden zij op een hele comfortabele en "vrijblijvende" manier en ik kijk altijd uit naar de volgende meeting met Nolost."

Peter Eland
Directie – Pilz

Nolost is een deskundige en inspirerende partner op het vlak van duurzame inzetbaarheid, bevlogenheid en leiderschapsontwikkeling voor de people manager

Peter de Nooijer
Afdelingshoofd Staf – Gemeente Zwijndrecht

"De effecten zijn nu nog steeds merkbaar. Daar ben ik zó trots op! De inspectie bezoekt gewoon al mijn scholen en zegt: ‘Hoe kan het nou dat jullie op alle scholen, op alle levels, zelfs tot en met de ouders aan toe, dat ik daar dezelfde dingen hoor. Dus wat jij zegt Meindert, dat komt terug in je scholen! Jullie hebben dezelfde taal."

Meindert Eijgenstein
Bestuurder – Stichting Prisma Almere

"Mooie club, mooie filosofie, mooie mensen. We hebben een fijne en goede samenwerking in het verzorgen van diverse HR opleidingen. Onder de indruk van hun expertise."

Projectleider HR – Avans+

"De masterclass gedrag en veiligheid was van een kwalitatief hoogstaand niveau."

D. van Gaver
Directeur Gent – Coca Cola

"Nolost consultants hebben zowel tijdens de masterclass als daarbuiten een positieve energie. Werkgeluk is niet alleen iets dat zij vertellen, zij stralen het ook uit! Daarnaast zij ze inhoudelijk sterk en wat zij vertellen is gebaseerd op uitvoerig onderzoek of op uitgebreide ervaring. Zij weten de inhoud op een boeiende, interactieve en inspirerende manier over te brengen."

Wietse Bijma
Learning & Development Manager – Transcom

Nolost is inspirerend, energiek, super klantgericht, flexibel, heel fijn om mee samen te werken en ze hebben een echte Can Do mentaliteit

Linda Talsma
HR Manager – DHL Express
Beluister het zelf
mensgerichte teamsessies, teambuilding, teamdag
Video afspelen
mensgerichte teamsessies, teambuilding, teamdag

Wil jij je medewerkers stimuleren en activeren op een unieke en effectieve manier?

Wij vertellen je graag meer!

Laat je gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact met je op!

    Tips voor mensgerichte teamsessies?
    mensgerichte teamsessies, teambuilding, teamdag