Mensgerichte teamsessies

Creëer betrokkenheid, motivatie en plezier en ervaar betere resultaten!

Herken jij je in onderstaande uitdagingen?
Om je hierbij te helpen, hebben wij als People Management Experts diverse mogelijkheden voor een op maat gemaakte teamsessie: zowel voor reguliere teams als leiderschapsteams!

Waarom een mensgerichte teamsessie?

De ultieme uitkomst

Bevlogen en succesvol samenwerken?

Stap 1. Bepaal zelf welke teamsessie bij jullie past

We bieden verschillende teamsessies aan, zodat jullie kunnen kiezen wat echt bij jullie past. Scroll naar beneden voor het keuzemenu

Stap 2. Kies de passende spreker voor jullie team

Na het kiezen van het onderwerp, is het de hoogste tijd om een van onze inspirerende gastsprekers te selecteren. Elke spreker biedt elke teamsessie aan, dus wie past het beste bij jullie? 

Stap 3. Bepaal de beste locatie voor jullie wensen

Elke sessie wordt online én fysiek aangeboden. Kiezen jullie voor een interactieve online versie, of gaan jullie voor een bijzondere locatie vol ruimte en frisse buitenlucht?

Kies jouw thema, spreker en locatie!

De teamsessies

Kies uit drie verschillende onderwerpen

De sprekers

Kies uit vijf verschillende gastsprekers

De locatie

Kies uit verschillende locaties

Zijn jullie klaar samen te verbinden en verbeteren?

Download dan de one pager met meer informatie of download eerst onze 3 tips om om het teamgevoel aan te wakkeren! 

Benieuwd naar hoe een teamdag in de Watertoren er uit ziet?

Bekijk de video voor een impressie!​

Deze organisaties gingen jou voor

Overzicht met organisaties die ook een teamsessie hebben gedaan bij Nolost.

"Nolost heb ik leren kennen als warm, integere, geïnteresseerde en mensgerichte personen. Zij hebben mij zowel zakelijk als privé op meerdere manieren handvaten gegeven om zaken op een prettigere en efficiëntere manier te doen. Dit deden zij op een hele comfortabele en "vrijblijvende" manier en ik kijk altijd uit naar de volgende meeting met Nolost."

Peter Eland
Directie – Pilz

"Nolost heeft een Medewerkersonderzoek voor het segment Bedrijfsmanagement Rabobank Uden Veghel verzorgd en gerapporteerd. Zij hebben laten zien materie deskundig te zijn, staat boven de 'stof’. Nolost heeft (de uitkomsten van) het onderzoek op een frisse manier en open wijze van communiceren overgebracht op ons. Door deze 'eigen' wijze van communiceren heeft Nolost het vertrouwen gewekt om met de uitkomsten aan de slag te gaan."

Jan Leijten
Directeur – Rabobank Uden

"Prima organisatie en consultants. Goede dienstverlening en ze leveren wat je er van verwacht en onder de indruk van het adviesrapport."

Els Hendriks
HR Manager – Cementbouw

‘’Wat het ons absoluut heeft gebracht, is dat we regelmatig het woord ‘Nolost’ gebruiken, als we met elkaar de neiging hebben terug te gaan naar die financiële focus. Dan hoef ik dus niet terug te verwijzen naar de mensgerichte benadering, nee, dan hoef ik alleen maar te zeggen: ‘Nolost!’’

Sacha van der Velde
HR Director – Capgemini

"Nolost bestaat uit warme personen die steeds positief zijn. Op zoek naar nieuwe kansen en uitdagingen waarbij Nolost het menselijke aspect niet uit het oog verliest."

Martin van DIjke
Algemeen Directeur – Van Oers

"Een energiek en inspirerende organisatie. Nolost is een echte ambassadeur van Employee Happiness. Nolost heeft mij betoverd! De manier hoe zij je vol passie en met uitgebreide kennis meenemen in de wereld van gedrag en motivatie binnen organisaties was inspirerend te noemen. Het heeft mij weer aantal stappen verder gebracht op weg naar inspirerend leiderschap!"

Jeroen in den Eng
Management Lead – Efteling

"Ik heb meerdere projecten met Nolost morgen doen. Ik vond het prettig om met hen samen te werken vanwege hun persoonlijkheid, kennis en kunde. Nolost komt altijd afspraken na en is opbouwend in argumentatie. Voor een professionele samenwerking is Nolost dé juiste partner."

Diane van Putten
Directie – Pilz

"Nolost combineert gefundeerde kennis en een schat aan ervaring met een aanstekelijke dosis enthousiasme en gedrevenheid. Hun empathie leidt daarnaast tot vlotte connecties die ervoor zorgen dat ze snel tot de kern kan doordringen. Dat alles kunnen zij vervolgens uitstekend verwoorden en omzetten in concrete content."

Ronald Leunisse
General Director – DHL Express

''Door de werkstress sessie die we met Nolost hebben gehad, is het laagdrempeliger geworden om te praten over stress en kan ik als leidinggevende gemakkelijker de signalen identificeren als iemand die stress ervaart. Dat maakt dat we op een prettigere manier kunnen samenwerken!''

Evert van Bergen
Commercieel Directeur

"Samen met Nolost zijn we aan de slag gegaan om helder te maken welke richting wij op willen en hoe wij deze koerswijziging wilden vormgeven. Nolost heeft hierbij de rol op zich genomen door kritische vragen te stellen aan ons waarom we bepaalde zaken wilden veranderen. Daarbij hebben zij continu het geluk van de medewerker centraal laten staan. Nolost is voor mij een inspirator die mij heeft leren denken vanuit de kracht van de mens."

Lidy Mostert
Regiomanager – Unique

Fantastisch heb ik met Nolost samengewerkt voor een heel mooi traject over medewerkers bevlogenheid binnen KLM. Sinds de kennismaking heb ik Nolost leren kennen als zeer prettige mensen; altijd oprechte belangstelling, hartelijk en spontaan. Een brede kennis op het gebied van Engagement en altijd zeer respectvol in het overbrengen van een 'andere' kijk op zaken. Deskundigen wiens mening en kennis ik respecteer en waarvan ik blij ben ooit ontmoet te hebben. Nolost is een gewaardeerde parter geworden waar ik graag mee samen werk

Rod Krist
HR manager – KLM

"Voor Nolost kiezen in onze organisatieverandering bleek een gouden greep."

Peter de Nooijer
MT lid – Gemeente Zwijndrecht
Beluister het zelf
mensgerichte teamsessies, teambuilding, teamdag
Video afspelen
mensgerichte teamsessies, teambuilding, teamdag

Wil jij je medewerkers stimuleren en activeren op een unieke en effectieve manier?

Wij vertellen je graag meer!

Laat je gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact met je op!

    Tips voor mensgerichte teamsessies?
    mensgerichte teamsessies, teambuilding, teamdag