Mensgerichte Teambuilding

Creëer betrokkenheid, motivatie en plezier en ervaar betere resultaten!

Herken jij je in onderstaande uitdagingen?
Om je hierbij te helpen, hebben wij als People Management Experts diverse mogelijkheden voor teambuilding op maat.

Waarom mensgerichte teambuilding?

De ultieme uitkomst

Ben jij toe aan een teamsessie?

Ik wil:

0-2 vinkjes

Goed op weg! Wil je behouden wat goed is, blinde vlekken opsporen en vervolgens genieten van het resultaat? We bieden ook een kort maar krachtige ‘team-APK’ aan.

3-5 vinkjes

Een effectieve en verbindende sessie zal jouw team goed doen. Door zelf het onderwerp en de spreker te kiezen bereik je zoveel mogelijk resultaat! Bekijk de opties. 

6-8 vinkjes

Jullie zijn echt toe aan meer verbinding, plezier en meer succes. Zullen we even bellen om de ideale, op maat gemaakte sessie uit te zoeken?

Kies jouw thema, spreker en locatie!

Stap 1. Bepaal zelf welke teamsessie bij jullie past

We bieden verschillende teamsessies aan, zodat jullie kunnen kiezen wat echt bij jullie past. Scroll naar beneden voor het keuzemenu

Stap 2. Kies de passende spreker voor jullie team

Na het kiezen van het onderwerp, is het de hoogste tijd om een van onze inspirerende gastsprekers te selecteren. Elke spreker biedt elke teamsessie aan, dus wie past het beste bij jullie? 

Stap 3. Bepaal de beste locatie voor jullie wensen

Elke sessie wordt online én fysiek aangeboden. Kiezen jullie voor een interactieve online versie, of gaan jullie voor een bijzondere locatie vol ruimte en frisse buitenlucht?

De teamsessies

Kies uit drie verschillende onderwerpen

De sprekers

Kies uit vijf verschillende gastsprekers

De locatie

Kies uit verschillende locaties

Zijn jullie klaar samen te verbinden en verbeteren?

Download dan de one pager met meer informatie of download eerst onze 3 tips om om het teamgevoel aan te wakkeren! 

Benieuwd naar hoe een teamdag in de Watertoren er uit ziet?

Bekijk de video voor een impressie!​

Deze organisaties gingen jou voor

Overzicht met organisaties die ook een teamsessie hebben gedaan bij Nolost.

"Een club met mooie mensen die hoogstaande kwaliteit leveren op analyse en advies. Zeer aansprekend door benadering vanuit harde en zachte factoren. Warme en scherpe professionals. Meest onder de indruk van de data analyse en aanpak smile en squeeze."

Annemarie Hoogeveen
Vice President Cabin – Transavia

''Door de werkstress sessie die we met Nolost hebben gehad, is het laagdrempeliger geworden om te praten over stress en kan ik als leidinggevende gemakkelijker de signalen identificeren als iemand die stress ervaart. Dat maakt dat we op een prettigere manier kunnen samenwerken!''

Evert van Bergen
Commercieel Directeur – Suit Up

"Nolost heb ik leren kennen als warm, integere, geïnteresseerde en mensgerichte personen. Zij hebben mij zowel zakelijk als privé op meerdere manieren handvaten gegeven om zaken op een prettigere en efficiëntere manier te doen. Dit deden zij op een hele comfortabele en "vrijblijvende" manier en ik kijk altijd uit naar de volgende meeting met Nolost."

Peter Eland
Directie – Pilz

"De masterclass gedrag en veiligheid was van een kwalitatief hoogstaand niveau."

D. van Gaver
Directeur Gent – Coca Cola

"Samen met Nolost zijn we aan de slag gegaan om helder te maken welke richting wij op willen en hoe wij deze koerswijziging wilden vormgeven. Nolost heeft hierbij de rol op zich genomen door kritische vragen te stellen aan ons waarom we bepaalde zaken wilden veranderen. Daarbij hebben zij continu het geluk van de medewerker centraal laten staan. Nolost is voor mij een inspirator die mij heeft leren denken vanuit de kracht van de mens."

Lidy Mostert
Regiomanager – Unique

"Er wordt op een voorspelbare, sprookjesachtige manier een ieder uit je bedrijf / organisatie aan het denken kan worden gezet in tijden van verandering. Nolost laat je nadenken over het geven en pakken van professionele ruimte, waar een steeds grotere vraag naar is icm het hanteren van duidelijke kaders/spelregels."

Ivo van Riel
Directeur – Het Driespan

"Mooie club, mooie filosofie, mooie mensen. We hebben een fijne en goede samenwerking in het verzorgen van diverse HR opleidingen. Onder de indruk van hun expertise."

Projectleider HR – Avans+

"Het verhaal van directeur Sven Rickli combineert visie met persoonlijke ervaring, en zit heel professioneel in elkaar. Sven wist de doelgroep van begin tot eind te boeien. Ook bij het informele gedeelte achteraf vonden er interessante en verdiepende gesprekken plaats. Oftewel, het was volledig wat we zochten; een schot in de roos!"

Sacha van der Velde
HR Director – Capgemini

Na de kennismaking en presentatie voor het project waren de verwachtingen hoog gespannen maar met de oplevering hebben jullie deze zelfs overtroffen! Hele mooie inzichten en het dashboard ziet er modern, mooi en overzichtelijk uit!

Erik-Jan Mares
CEO

"Nolost combineert gefundeerde kennis en een schat aan ervaring met een aanstekelijke dosis enthousiasme en gedrevenheid. Hun empathie leidt daarnaast tot vlotte connecties die ervoor zorgen dat ze snel tot de kern kan doordringen. Dat alles kunnen zij vervolgens uitstekend verwoorden en omzetten in concrete content."

Ronald Leunisse
General Director – DHL Express

‘’Wat het ons absoluut heeft gebracht, is dat we regelmatig het woord ‘Nolost’ gebruiken, als we met elkaar de neiging hebben terug te gaan naar die financiële focus. Dan hoef ik dus niet terug te verwijzen naar de mensgerichte benadering, nee, dan hoef ik alleen maar te zeggen: ‘Nolost!’’

Sacha van der Velde
HR Director – Capgemini

"Ik ben onder de indruk van de data analyse performance en ook de open houding van de consultants. Altijd klaar staan voor je en je nooit het gevoel geven dat je een stomme vraag stelt. Kortom, een mooi bedrijf, met mooie professionele mensen. Energiek en bevlogen.”

Aukje Staal
Senior Advisor – CZ
Beluister het zelf
mensgerichte teamsessies, teambuilding, teamdag
Video afspelen
mensgerichte teamsessies, teambuilding, teamdag

Wil jij je medewerkers stimuleren en activeren op een unieke en effectieve manier?

Wij vertellen je graag meer!

Laat je gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact met je op!

    Tips voor mensgerichte teamsessies?
    mensgerichte teamsessies, teambuilding, teamdag