Menselijke Revolutie Seminar: échte impact en morele ambities

Lees verder
Geplaatst op in

Als Nolost zijn wij overtuigd van de kracht van mensgerichtheid. Onderzoeken wijzen immers uit dat mensgerichte organisaties een lager verloop, een lager verzuim én betere resultaten behalen. Mede daarom zijn wij ook zo trots om partner te zijn van Stichting Menselijke Revolutie, die samen met ons streven naar een mensgerichter Nederland.

Vorige week vond het eerste Menselijke Revolutie Seminar plaats. Op een uitverkocht seminar kwamen bijna 900 mensgerichte leiders samen om zich te laten inspireren. Samen geven zij leiding aan bijna 1 miljoen medewerkers, waardoor zij echt een verschil kunnen maken. Wat fantastisch om te zien dat zoveel mensen de mensgerichte boodschap omarmen en streven naar een samenleving waar de mens meer centraal staat.

Een dag vol inspiratie

Het was een prachtige dag vol met inspirerende sprekers. De dag begon met een samenspel van piano virtuoos Jan Vayne en woordkunstenaar Myron Hamming, waarin muziek en woorden samen kwamen. Na een mooie verhalen en tips van Menselijke Revolutie bestuurslid Coen Bertens en Bas van der Veldt van AFAS, liet Joost Rigter op een bijzondere manier iedereen ervaren hoe het is om een zintuig te missen en wat voor impact dit heeft op de mens. De illusies van Victor Mids zorgden voor veel verbaasde reacties en verwondering in de zaal.

Na de pauze was het tijd voor de paneldiscussie met onze People Partners Zeeman, Capgemini, Meander Medisch Centrum en Hutten Catering in de hoofdrol. Onder leiding van dagvoorzitter Sven Rickli gingen zij in gesprek over hoe je mensgerichtheid implementeert in jouw organisatie. Tot slot liet de morele ambitie van bestseller auteur Rutger Bregman iedereen even stilstaan bij hun impact op de wereld. Een mooie combinatie van sprekers die écht een verschil willen maken.

Wij zijn trots op iedereen die de tijd en moeite heeft genomen om het seminar te bezoeken en uiteraard op Stichting Menselijke Revolutie voor het organiseren van dit fantastische seminar en alle inspiratie! Wat hebben we intens genoten!

Vind jij mensgerichtheid ook belangrijk?

Steun Stichting Menselijke Revolutie en ga naar menselijkerevolutie.nl. Of neem contact op met Nolost om vrijblijvend te sparren over hoe je jouw organisatie mensgerichter kan maken. Vul het formulier in of bel ons op 030-3020495!

Op naar de Menselijke Revolutie! 💪

Deel dit bericht
Tim van Pelt