De Magische Masterclasses

Een samenwerking tussen Nolost en Hans Kazàn

Zowel online als fysiek!

Blijf verbonden met je team en behoud genoeg aandacht voor jezelf

Wil jij met je collega’s een verbindende teamsessie beleven? Wil je niet alleen een leuke activiteit, maar hier ook echt iets aan hebben?  Door deelname aan deze Masterclasses kom (of blijf) je in verbinding met jezelf en je collega’s en kun je geluk leren beïnvloeden!

De twee magische masterclasses

De krachten van Nolost en Hans Kazàn zijn gebundeld tot een tweetal Masterclasses. Een Masterclass beslaat één dagdeel, maar het is ook mogelijk om de twee Masterclasses te bundelen tot een volledige teamdag!

De magie van persoonlijk succes

Deze masterclass stimuleert verbinding met jezelf door meer inzicht te krijgen in wat jou gelukkig maakt. Je krijgt bijvoorbeeld praktische tips voor het stellen van de juiste prioriteiten, zodat je je persoonlijke doelen kunt bereiken. Daarnaast vertelt Hans Kazàn zijn persoonlijke levensverhaal over hoe je de regie over het leven kunt nemen om zo geluk en succes te creëren.

De magische chemie van samenwerking

Deze masterclass stimuleert verbinding met elkaar door de unieke elementen van verbinding te ervaren. Je krijgt bijvoorbeeld praktische tips uit de organisatiepsychologie, zodat je meer emotionele verbinding met je collega’s kunt creëren. Daarnaast vertelt Hans Kazàn zijn persoonlijke levensverhaal over hoe de connectie met elkaar bijdraagt aan een verbonden en gelukkig leven.

Nog meer weten over de magische masterclasses?

Bekijk dan deze video!​

mensgerichte teamsessies, teambuilding, teamdag

Wil jij een magische masterclass bijwonen met jouw team?

Wij vertellen je graag meer!