Leader of Life Festival

Word leider van je eigen leven!

Wat is het LOL Festival?

Het Leader Of Life Festival (LOL In het kort) staat volledig in teken van zelfontwikkeling, verbinding maken en persoonlijk leiderschap. Een team van experts gaat jou inspireren om leider te worden van jouw eigen leven. Daarnaast is het een mooi moment om nieuwe mensen te leren kennen en ervaringen uit te wisselen. Tenslotte, is het Festival natuurlijk bedoeld om lol te hebben, lekker te eten en te dansen! Kortom: deze dag is echt een cadeautje voor jezelf!

Voor wie is het LOL Festival?

Het LOL Festival is voor jongeren tussen 18-24 jaar die zin hebben om op een leuke en energieke manier meer te leren over thema’s als persoonlijk leiderschap, welzijn en identiteit.

Programma LOL Festival

Het festival begint samen en wordt op een ludieke manier geopend. Daarna volgen er workshops in kleine groepen met diverse thema’s zoals mediteren, mentale & fysieke kracht, be present en nog veel meer. Er is een mogelijkheid om samen te eten en we sluiten feestelijk af!

Waar is het LOL Festival?

Het LOL Festival vindt plaats in het kantoor van Nolost, welke een prachtig uitzicht heeft op het stadion van FC Utrecht! Klik hier voor een impressie van ons kantoor.

Hoe kan ik een gratis ticket bemachtigen?

Deelname aan het LOL Festival is gratis. Je kan je hieronder inschrijven, zodra er dan een definitieve datum is voor een nieuwe editie krijg je bericht en kan je definitief inschrijven.

"Laten we jongeren helpen om ervoor te zorgen dat ze gezonder en gelukkiger worden dan ooit tevoren!"

Inschrijven!

Datum wordt binnenkort bekend!

    Contactgegevens

    Bevestiging (verplicht veld)

    Impressie vorig Festival