Inspiratiewebinar

Boost je kennis, netwerk en energie!

9 september 2020

Mensgerichte revolutie in de zorg

Personele uitdagingen te lijf gaan door de mens centraal te stellen

Ziekenhuizen staan meer dan ooit in de schijnwerpers. Niet alleen is er aandacht voor de patiëntenzorg, maar de waardering en ondersteuning voor zorgmedewerkers is groter dan ooit tevoren. Waarom is het zo belangrijk de mens niet uit het oog te verliezen, juist in crisistijd? En hoe zorg je ervoor dat de hardwerkende zorgmedewerkers nu niet collectief uitvallen door overbelasting? Nu is hét moment voor een mensgerichte revolutie in de zorg, waarbij we mensgericht sturen naar de beste resultaten. 

Karin van der Goot, manager P&O in het Meander Medisch centrum, zal verhelderende en actuele voorbeelden delen over haar mensgerichte ziekenhuis en wat dit betekent voor patiënten én medewerkers, en hoe de crisistijd zorgde voor een vliegende start van een mensgerichte revolutie. Dit wordt verrijkt door Nolost met onderbouwde adviezen vanuit de organisatiepsychologie en gedragswetenschap.

Voor bestuurders, managers, leidinggevenden, HR-professionals en verandermanagers. 

9 september 2020

Het Meander in Amersfoort is een vooruitstrevend ziekenhuis die elke dag de beste zorg voor haar patiënten wil leveren. De bepalende factor om kwaliteit en capaciteit te kunnen blijven leveren, ligt in het welzijn en de inzetbaar van de medewerkers. Juist nu is het belangrijk in hen te investeren en de mens centraal te zetten. Karin van der Goot is manager P&O en zet zich in voor de menselijke revolutie in de zorg. Zij gaat alles vertellen rondom mensgerichte zorg, voor de patiënten én voor de medewerkers, hoe in crisistijd Meander voor de mens centraal stond en hoe mensgericht te sturen naar de beste resultaten. De sessie wordt verrijkt met onderbouwde, essentiële succesfactoren rondom het ontketenen van een menselijke revolutie in de zorgsector en het duurzaam inzetbaar houden van je medewerkers. 

Voor wie is de Inspiratiewebinar?

De inspiratiesessie is bedoeld voor bestuurders, managers, leidinggevenden, HR-professionals en verandermanagers in organisaties die meer willen weten over het sturen op geluk, gezondheid en gedrevenheid om medewerkers te behouden en te motiveren.

Programma - 15:30 tot ± 17:00

  • Kennismaking
  • Inspiratiesessie Nolost: Onderbouwde adviezen vanuit de organisatiepsychologie en gedragswetenschap over de mensgerichte revolutie
  • Inspiratiesessie Meander: Inspirerende visie en voorbeelden rondom mensgericht zorgen, ziekenhuizen in crisistijd en het reduceren van verzuim
  • Interactie: Uitdagingen en best practices met elkaar gedeeld 
  • Afsluiting

Na deze middag heb je antwoord op de volgende vragen:

  1. Hoe stuur ik mensgericht op de beste resultaten?
  2. Hoe verhoog ik bevlogen inzetbaarheid en verlaag ik verzuim en verloop?
  3. Hoe voorkom ik een massale uitval van medewerkers?

Een unieke vorm: inspiratiewbinar mét een ontspanpakket thuisbezorgd!

Na succesvolle eerdere offline en online inspiratiesessies, zal ook deze sessie plaatsvinden in de vorm van een inspiratie webinar. Maximaal 24 uur van tevoren ontvang je de praktische informatie. Wanneer je jezelf vóór donderdag 3 september- 17.00u inschrijft, wordt er een heerlijk ontspanpakket bij je thuisbezorgd om komende tijd van te genieten.

Laten we er in deze dynamische tijd met elkaar een inspirerende, leerzame en verbindende sessie van maken! 

Inschrijven!

Vul hieronder uw gegevens in om in te schrijven voor deze inspiratie webinar. Binnen twee dagen krijg je een bevestiging van deze inschrijving. Wij bieden deze sessie nu aan voor het gereduceerde tarief van €20,- (exclusief BTW). Alle opbrengsten gaan naar maatschappelijke initiatieven (bij de vorige webinars zijn lokale ondernemers gesteund met het borrelpakket, zijn soeppakketten van de verspillingsfabriek afgenomen en is er gedoneerd aan Nederland zorgt voor de Zorg). De kosten worden digitaal gefactureerd op basis van onderstaande gegevens.

Contactgegevens

Bedrijfsgegevens

Inspiratiesessies

Ik schrijf me in voor deze inspiratiesessie en kom:

Naar welk (huis)adres kunnen we het borrelpakket sturen?

Heb je vragen over de inspiratiesessies? Mail dan naar info@nolost.nl of neem contact op via ons contactformulier.

Impressie voorgaande sessies