Inspiratiewebinar

Deze sessie is al geweest!

Inspirerend leiderschap in onzekere tijden

Met gastspreker Thijs Fokker, manager bij Culinair dienstverlener Hutten!

Beveiligde sectie

Deze inhoud is alleen beschikbaar voor deelnemers aan de hand van het verstrekte wachtwoord. Vul dit wachtwoord in om de inhoud te bekijken.

20 mei 2020

Een onzekere context voor elke organisatie: wat is er nu aan verandering nodig en wat wordt onze vernieuwde rol in de samenleving? Er wordt met een vergrootglas gekeken naar de keuzes van organisaties en ‘het juiste doen’ wordt steeds belangrijker. Nu wendbaar bewegen en investeren in je mensen rendeert op de lange termijn. Maar hoe stimuleer je verandervermogen en zet je leiderschap en communicatie écht effectief in, in onzekere tijden?

Thijs Fokker, het gezicht van Huttens sociaal innovatieve mensbeleid, zal vernieuwende, actuele voorbeelden delen op het vlak van leiderschap en communicatie, verrijkt door Nolost met onderbouwde adviezen vanuit de veranderkunde en gedragswetenschap.

Deze sessie stonden deze vragen centraal:

  1. Hoe zorg je ervoor dat je als organisatie krachtiger uit deze crisis komt?
  2. Wat zijn creatieve, slimme en wendbare voorbeelden om nu te investeren in jouw medewerkers?
  3. Hoe zet je leiderschap en communicatie écht effectief in binnen een onzekere context?

Culinair dienstverlener Hutten is een innovatieve en unieke organisatie en streeft er naar de Beste, Leukste en Gelukkigste te zijn. Juist nu lukt het Hutten om zeer wendbaar te bewegen en vele creatieve oplossingen op het gebied van leiderschap en communicatie te implementeren. Thijs Fokker is manager en, als zelfbenoemd Hutten Happifier, zet hij zich in om het (werk)geluk van alle samenwerkers te maximaliseren. Zeer inspirerend voor welke andere organisatie dan ook. De sessie wordt verrijkt met onderbouwde, essentiële succesfactoren rondom verandervermogen communicatie en leiderschap die jouw organisatie direct kan inzetten.

Impressie voorgaande sessies