Inspiratiesessie

Deze sessie is al geweest!

HR Trends 2021 & Goede voornemens waarmaken

Met gastspreker Frank Futselaar die in december de Olympische limiet haalde op de marathon in Valencia

Beveiligde sectie

Deze inhoud is alleen beschikbaar voor deelnemers aan de hand van het verstrekte wachtwoord. Vul dit wachtwoord in om de inhoud te bekijken.

28 januari 2021

Wat worden de belangrijkste HR thema’s dit jaar? Waar moet je nu op sturen om succesvol door en uit de coronacrisis te komen? En als je doelen stelt voor dit jaar, hoe zorg je dan dat je deze behaalt? Dat zijn de belangrijkste onderwerpen voor de eerste inspiratiesessie van 2021!

Vanuit Nolost zal Chris Flink jullie weer meenemen in de resultaten van zijn onderzoek. Vanuit een combinatie van veld- en literatuuronderzoek en inzichten uit de praktijk en organisatiepsychologie worden de belangrijkste trends op een rijtje gezet. In een interactieve sessie worden deze besproken en is er de gelegenheid om met vakgenoten in gesprek te gaan rond deze thema’s. Een waardevolle start van het nieuwe jaar!

Daar zullen vast goede voornemens voor 2021 uit volgen, maar hoe hou je deze vast? Om hier inspiratie en praktische tips in op te doen zal niemand minder dan hardloper Frank Futselaar zijn verhaal met jullie delen. Zijn goede voornemen is zijn beste marathon te lopen op de Olympische Spelen, maar dat haal je uiteraard niet zomaar.

Na voorspoed en tegenslag, ups en downs en hoge verwachtingen van zichzelf en van zijn omgeving lukte het hem in december een marathon binnen de limiet van 2:11:30 te lopen en daarmee zette hij een hele belangrijke stap. Hoe gaat hij om met de druk en tegenslag? En hoe zorgt hij dat je deze om kan zetten in positieve energie? En wat kunnen wij daarvan leren om onze goede voornemens te laten slagen? Frank zal het met ons delen op 28 januari!

Deze sessie stonden deze vragen centraal:

  1. Wat zijn de belangrijkste HR Trends voor 2021
  2. Wat is de waarde van voorspellingen als een pandemie alles ineens compleet anders laat verlopen?
  3. Hoe kijken mijn vakgenoten naar dit jaar en wat kunnen we van elkaar leren?
  4. Hoe maak ik mijn goede voornemens waar, ondanks tegenslag en veranderende omstandigheden?

Deze sessie is 363 dagen na de laatste fysieke inspiratiesessie waarin we ingingen op de HR Trends voor 2020. En wat een jaar is het geweest! Dat thuiswerken, verbonden blijven op afstand en leiding geven op afstand de allerbelangrijkste thema’s van 2020 zouden worden kon niemand voorspellen. En gaan we dan toch weer proberen de trends voor 2021 in kaart te brengen?

Jazeker! Juist nu de grootse schok van de corona-pandemie achter ons ligt en we met elkaar op zoek moeten naar hoe het werk er in “het nieuwe normaal” uitziet is het interessant om met vakgenoten van gedachten te wisselen over de HR Agenda van 2021.

Impressie voorgaande sessies