Inspiratiesessie

Deze sessie is al geweest!

HR Trends 2020 & Het geheim van de Blue Zones – Gemeente special

Met ArrangeGroup als gastspreker

Beveiligde sectie

Deze inhoud is alleen beschikbaar voor deelnemers aan de hand van het verstrekte wachtwoord. Vul dit wachtwoord in om de inhoud te bekijken.

28 januari 2020

Van de meest interessante HR Trends voor 2020 tot inzicht in de geheimen van de oudste, gezondste senioren uit een Sardinische Blue Zone. We nodigen je graag uit voor een mooie kickstart van 2020 bij onze inspiratiesessie voor bestuurders, leidinggevenden, verandermanagers en HR Professionals die het nèt even anders willen doen! 

Tijdens de sessie bespreken we concrete (praktijk-)voorbeelden, zorgen én oplossingen met elkaar. De volgende thema’s staan hierbij centraal:

  • HR Trends 2020: Aan het begin van het jaar kijken we uit naar wat 2020 ons te brengen heeft. Met welke HR trends en ontwikkelingen krijgen we te maken? Waar zijn we dit jaar (eindelijk) klaar mee? En wat betekent dit voor jouw organisatie? Enerverende inzichten uit de literatuur en praktijk, inclusief de reacties van diverse HR directeuren.
  • Het geheim van de Blue Zones: Chris Flink en Sven Rickli (directie Nolost) zijn dit jaar naar Sardinië afgereisd om een Blue Zone te ontdekken. In het dorpje waar de meeste 100+ mannen ter wereld leven hebben ze onderzoek gedaan naar wat maakt dat deze mensen gezond oud worden. Benieuwd naar hun geheimen en welke lessen wij hieruit kunnen trekken? Kom luisteren naar de interessante inzichten!
  • De gezonde werkomgeving van de toekomst: Sebastiaan Voortman en Felicia Koning van ArrangeGroup  vertellen alles over gezondheid in relatie tot je werkomgeving en dat met ervaring bij 1 op de 3 gemeenten. ‘’De medewerker komt (gelukkig) steeds meer centraal te staan, ook als het gaat om de fysieke werkomgeving. Maar waar begin je? Met dé standaard om te komen tot een gezonde en welzijn bevorderende fysieke werkomgeving: de WELL Building Standard.’’ – aldus Sebstiaan Voortman.

Deze sessie stonden deze vragen centraal:

  1. Wat zijn de belangrijkste HR Trends voor komend jaar?
  2. Hoe kan je gelukkig en gezond oud worden?
  3. Hoe kan je je werkomgeving optimaal inrichten?

Impressie voorgaande sessies