Inspiratiewebinar

Deze sessie is al geweest!

HR Analytics: sturen met People data

Met gastsprekers Evi Hoetjes & Thomas de Zeeuw, van Aon's Assessment Solutions!

Beveiligde sectie

Deze inhoud is alleen beschikbaar voor deelnemers aan de hand van het verstrekte wachtwoord. Vul dit wachtwoord in om de inhoud te bekijken.

9 juli 2020

Wilde je altijd al aan de slag met een datagedreven personeelsbeleid, maar weet je niet hoe? Wil je weten hoe je People Analytics (of: HR analytics) effectief kan inzetten bij veel voorkomende uitdagingen? Deze inspiratiewebinar biedt je inzicht in wat de waarde van People Analytics is en hoe je hier zo effectief mogelijk mee aan de slag kunt gaan.

Nolost neemt je mee hoe te starten met People analytics en wat dit op kan brengen. Dit wordt verrijkt door Aon’s Assessment Solutions, toonaangevend adviseur in datagedreven talent management, welke actuele voorbeelden uit de praktijk zal delen aan de hand van klantcasussen op het gebied van het koppelen van people- en organisatiedata.

Deze sessie stonden deze vragen centraal:

  1. Wat is People Analytics en waarom moet ik hiermee aan de slag?
  2. Hoe start ik met een meer datagedreven HR beleid?
  3. Wat zijn veelvoorkomende uitdagingen en hoe ga ik hiermee om?
  4. Wat zijn inspirerende voorbeelden van het gebruik van People data?

Dagelijks worden er invloedrijke beslissingen genomen en bij het nemen van die beslissingen hoort vaak het nemen van risico’s. Bij Aon gaan ze uit van de kracht van het geheel en als thought leader faciliteren zij kennis met een visie: kijk verder dan vandaag zodat je klaar bent voor de veranderingen van morgen. Evi Hoetjes en Thomas de Zeeuw, van Aon’s Assessment Solutions, zullen klantcasussen delen waarin organisatie- en people data samen wordt gebracht om zo de waarden van werknemers voor de organisatie te vergroten, inzicht te krijgen in skills gaps en risico’s te verminderen.

Impressie voorgaande sessies