Inspiratiewebinar

Boost je kennis, netwerk en energie!

9 juli 2020

HR Analytics: sturen met People data

Met gastsprekers Evi Hoetjes & Thomas de Zeeuw, van Aon's Assessment Solutions!

Wilde je altijd al aan de slag met een datagedreven personeelsbeleid, maar weet je niet hoe? Wil je weten hoe je People Analytics (of: HR analytics) effectief kan inzetten bij veel voorkomende uitdagingen? Deze inspiratiewebinar biedt je inzicht in wat de waarde van People Analytics is en hoe je hier zo effectief mogelijk mee aan de slag kunt gaan.

Nolost neemt je mee hoe te starten met People analytics en wat dit op kan brengen. Dit wordt verrijkt door Aon’s Assessment Solutions, toonaangevend adviseur in datagedreven talent management, welke actuele voorbeelden uit de praktijk zal delen aan de hand van klantcasussen op het gebied van het koppelen van people- en organisatiedata.

Voor bestuurders, managers, leidinggevenden, HR-professionals en verandermanagers. 

9 juli 2020

Dagelijks worden er invloedrijke beslissingen genomen en bij het nemen van die beslissingen hoort vaak het nemen van risico’s. Bij Aon gaan ze uit van de kracht van het geheel en als thought leader faciliteren zij kennis met een visie: kijk verder dan vandaag zodat je klaar bent voor de veranderingen van morgen. Evi Hoetjes en Thomas de Zeeuw, van Aon’s Assessment Solutions, zullen klantcasussen delen waarin organisatie- en people data samen wordt gebracht om zo de waarden van werknemers voor de organisatie te vergroten, inzicht te krijgen in skills gaps en risico’s te verminderen.

Voor wie is de Nolost Inspiratiewebinar?

De inspiratiesessie is bedoeld voor bestuurders, managers, leidinggevenden, HR-professionals en verandermanagers in organisaties die meer willen weten over het sturen op geluk, gezondheid en gedrevenheid om medewerkers te behouden en te motiveren.

Programma - 15:30 - 17:00

  • Kennismaking
  • Inspiratiesessie 1: Over de waarde van people data en hoe je ermee van start kan gaan binnen jouw organisatie
  • Inspiratiesessie 2: People data in een praktijk casus, en de bijkomende uitdagingen en successen
  • Interactie: Uitdagingen en best practices met elkaar gedeeld
  • Afsluiting

Na deze middag heb je antwoord op de volgende vragen:

  1. Wat is People Analytics en waarom moet ik hiermee aan de slag?
  2. Hoe start ik met een meer datagedreven HR beleid?
  3. Wat zijn veelvoorkomende uitdagingen en hoe ga ik hiermee om?
  4. Wat zijn inspirerende voorbeelden van het gebruik van People data?

Een unieke vorm: inspiratie webinar mét thuisbezorgd borrelpakket!

Na eerdere succesvolle online inspiratiesessies, zal ook deze sessie plaatsvinden in de vorm van een inspiratiewebinar. Maximaal 24 uur van tevoren ontvang je de praktische informatie. Wanneer je jezelf vóór maandag 6 juli 15:00 inschrijft, wordt er een heerlijk borrelpakket bij je thuisbezorgd om tijdens de webinar (of een ander moment) van te genieten.

Laten we er in deze dynamische tijd met elkaar een inspirerende, leerzame en verbindende sessie van maken!

Inschrijven!

Vul hieronder uw gegevens in om in te schrijven voor deze inspiratie webinar. Binnen twee dagen krijg je een bevestiging van deze inschrijving. Wij bieden deze sessie nu aan voor het gereduceerde tarief van €20,- (exclusief BTW). Alle opbrengsten gaan naar maatschappelijke initiatieven (bij de vorige webinars zijn lokale ondernemers gesteund met het borrelpakket, zijn soepenpakketten van de Verspillingsfabriek afgenomen en is er gedoneerd aan Nederland zorgt voor de Zorg). De kosten worden digitaal gefactureerd op basis van onderstaande gegevens.

Contactgegevens

Bedrijfsgegevens

Inspiratiesessies

Ik schrijf me in voor deze inspiratiesessie en kom:

Naar welk (huis)adres kunnen we het borrelpakket sturen?

Heb je vragen over de inspiratiesessies? Mail dan naar info@nolost.nl of neem contact op via ons contactformulier.

Impressie voorgaande sessies